13 & 14 juli 2024 - Entree €6,50 online €7,50 aan de kassa

2 daagse Brocantemarkt

De extra aandacht die de exposanten op de brocante Fair van Vive la France besteden aan de uitstalling van de mooiste antiek en brocante, draagt bij aan de bijzondere sfeer die de bezoekers ervaren. Tel daarbij dat de Fair plaats heeft in de straatjes met karakteristieke bebouwing rond de Dorpskerk en het is meteen duidelijk waarom duizenden brocante-liefhebbers Hummelo met een rood uitroepteken in de agenda hebben staan.

 

Hoogstaand aanbod en grote diversiteit

Voor de aanstaande editie mag de bezoeker weer een hoogstaand aanbod en een grote diversiteit verwachten. De Hummelose Fair is een van de grootste brocante fairs van het land en wordt door kenners gewaardeerd vanwege het kwalitatief hoogstaande aanbod. Dat varieert van kant en linnengoed uit grootmoeders tijd, antieke serviesdelen en sieraden tot vintage poppen, kleding en gepatineerde meubeltjes. Er is plaats voor zo’n honderd standhouders.

 

Liefhebbers en kenners hebben de afgelopen jaren Hummelo al ontdekt, vanuit het hele land maar ook uit Duitsland, België, Engeland en Frankrijk staan ze al vroeg aan de poort, op zoek naar dat bijzondere item waar ze al zo lang naar speuren.

 

Download hier de plattegrond van 2023, Plattegrond van 2024 zijn we druk mee bezig….

 

BESTEL VAST JE ENTREE TICKETS,

EN PARKEERKAART

VIA ONDERSTAANDE QR CODE

Uiteraard zijn deze tickets ook ter plaatse verkrijgbaar.
€ 6,50 online ticket, €7,50 aan de kassa

Overzicht deelnemers

Klik op een foto voor meer informatie
Geert & Jan, van De Drie Brocantiers, zijn beiden gepassioneerde handelaars in antiek, brocante & curiosa. Wij zijn voor u voortdurend op zoek, in binnen- & buitenland, naar bijzondere objecten.
Website

De Drie Brocantiers

Ik verkoop bijna 20 jaar Brocante en mijn stijl is in de loop der jaren mee ontwikkeld tot ‘stoer en basic’. Inkopen doe ik puur op gevoel - wat ik mooi vind en mij blij maakt - en de verkoop is in kleur(en) op elkaar afgestemd voor een rustige basis.
Website

Het Brocante Dijkhuisje

19e eeuws Frans antiek en brocante
Website

Bien Trouvé

Wij zijn Arjan en Janet Kaspers en hebben een winkel in Norg. Wij hebben een passie voor oude doorleefde spullen uit allerlei landen.

Carlotte antiek en brocante

Wij Theo en Gerda van "THebbedingetje brocante en meer " verkopen brocante uit binnen en buitenland. En zijn te vinden op diverse Fair's in Nederland. Maar ook via onze pagina op Facebook/Instagram en andere sites. Graag verwelkomen we u aan onze kraam in Hummelo!
Website

T Hebbedingetje brocante en meer

Mijn naam is Tanya Quaedackers, trotse eigenaresse van Les Belles Trouvailles. Ik deel mijn passie en liefde voor antiek en brocante graag met u. Vooralsnog ben ik te vinden op veel brocante fairs in Nederland en België, en natuurlijk op Facebook en Instagram. Echter, een eigen winkeltje staat in de startblokken en hoop ik eind 2024 te realiseren. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten in Hummelo.

Les Belles Trouvailles

Wat in 2016 begon met het verkopen van brocante vondsten vanuit een pipowagen is inmiddels uitgegroeid tot een knus winkeltje en webwinkel in brocante en stoere vondsten. We kijken er naar uit om in Hummelo te staan en jullie te ontmoeten. Of kom eens langs in ons knusse (web)winkeltje in Wolvega.
Website

Het Pronkhuisje

we zijn kleingeluk brocante. En vinden het belangrijk om mooi antiek en brocante aan te bieden

Kleingeluk Brocante

Van jongs af aan verzamel ik mooie brocante items met een verhaal. Sinds 10 jaar sta ik regelmatig op verschillende brocante markten en dit jaar voor het eerst ook in Hummelo!
Website

Mooi van Zolder

Wij zijn Theo en Jolanda, van TheJo’s Tijdloos uit het Noord-Limburgse Maasbree. Je kunt bij ons terecht voor tijdloze landelijke brocante en antieke meubels en accessoires, gecombineerd met bijpassende woondecoratie en cadeautjes. We zijn hét adres voor als je eens iets anders wilt dan je buren. Oud, uniek, met een verhaal. Graag tot ziens in Hummelo of in Maasbree!
Website

TheJo’s Tijdloos

BroQante staat dit jaar voor de eerste keer op de Vive la France fair! Onze passie is om op zoek te gaan naar unieke brocante en antiek in binnen - en buitenland . De winkel BroQante is ook te vinden in het kasteelstadje 's-Heerenberg! Wij zijn te volgen op Facebook en Instagram.
Website

BroQante

Ruim 15 jaar zijn wij met regelmaat in Frankrijk te vinden om bijzondere brocante vondsten te zoeken. Inmiddels zijn we dan ook gespecialiseerd in Frans en Vlaams Brocante. We houden van stoere en robuuste artikelen. In het Zeeuwse hebben we een winkel aan huis waar u die mooie brocante vondsten kunt bekijken. En natuurlijk nemen we onze mooiste aanwinsten mee naar de Fair in Hummelo.
Website

Brocante en Antiek ‘t Bagatelletje

Wij zijn Teun en Tjitske Steenwijk we vinden het heel leuk dat we voor de eerste keer op Hummelo mogen staan. We houden van oude doorleefde spullen en vinden het heerlijk om in Frankrijk en België op inkoop te gaan.

Madame Brocante

Wij: Caesar en Yvon van BrocanToorn, houden van Brocante. We struinen door België, Frankrijk en Spanje op zoek naar bijzondere items. We hebben hoogwaardige items en een grote diversiteit. We zijn zeer verheugd dat we nu voor de 1e keer op de Brocante Fair Vive la France staan. We hebben een Facebooksite met de handelsnaam BrocanToorn. Hopelijk zien we u bij onze stand.

BrocanToorn

Tante Betje Brocante biedt op kleine schaal brocante aan in haar eigen stijl. De spulletjes worden vooral aangeboden op brocantefairs, maar ze heeft ook een klein winkeltje aan huis (Kloosterhaar), open op afspraak. Je kunt Tante Betje buiten de fairs om vinden op Facebook, Instagram en Pinterest.
Website

Tante Betje brocante

It Swiete Libben staat voor Het Zoete Leven waar oude en zielswaardige spullen worden gekoesterd, doorgegeven voor een eeuwig leven! Brocante....waar meegeleefd is en verder leeft....

It Swiete Libben

Wij verkopen stoere en landelijke brocante. Met een voorliefde voor oud aardewerk. Graag tot ziens in Hummelo. Vriendelijke groet, Folkert en Mieneke.

Lumina Brocante

Villa Trumpener is de naam van onze oude villa in Zuid-Limburg. Geregeld gaan we op zoek naar originele authentieke spullen in binnen-en buitenland. Alleen de mooiste items gaan mee naar de vele fairs door het land. Graag zien wij jullie dan ook in Hummelo. Caroline en Richard Tilmans.

Villa Trumpener

Kranszen en Spul

Wij zijn Sisca en Martin van Brocante The Old Days. Het is al vele jaren onze passie om voor u mooie en leuke items te vinden. Zoals in Frankrijk, Belgie maar ook in Nederland. Wij verheugen ons om u te ontmoeten in het mooie Hummelo tijdens Vive la France!

The old Days

Labeur Interieur is ontstaan vanuit een passie voor interieur en antiek. De inspirerende kraam van Labeur Interieur oogt als een winkel op locatie, waar u kunt snuffelen tussen brocante Antiek en woondecoratie. Labeur gaat op zoek naar prachtstukken in binnen- en buitenland en met antiek linnen worden nieuwe dingen gemaakt, zoals bv kussens.
Website

Labeur Interieur

Bij La Vie de Famille ben je van harte welkom voor originele en authentieke items met een verleden uit Frankrijk en België. Tot ziens in Hummelo bij La Vie de Famille: wonen van toen, brocante van nu.

La Vie de Famille

Kenmerken: - Variëteit en diversiteit. - Brocante, curiosa, industrieel. - En natuurlijk onze letters en cijfers van vissersbotenhout en hergebruikt industrieel metaal Altijd oorspronkelijk, echt oud en/of hergebruikt/recycled.. En we hebben ook nog een winkel in een oude koeienstal in Oud-Maarsseveen (bij Tienhoven/Utrecht)
Website

Brocante In De Oude Stal

De Oude Charme is gevestigd in België. Wij verkopen Franse en Engelse brocante. De zoektocht naar de mooiste vondsten vinden zich vooral plaats in Frankrijk. Wij staan geregeld op fairs in Nederland en België. Wij verwelkomen jullie graag bij onze stand bij Vive La France in Hummelo!
Website

De Oude Charme

Wij, John en John, de heren van De Roze Engel, zijn al jaren besmet met t brocante virus. T is dan ook geen straf om op zoek te gaan naar de mooiste brocante en antiek. Tevens gespecialiseerd in alle bloemwerk. 6 dagen per week open. 400 m2 shopplezier.
Website

De Roze Engel

Hallo allemaal wij verkopen nostalgisch keuken emaille Het is uit grootmoederstijd De items van bk een emaillefabriek uit kampen zijn volop aanwezig Wij hebben al heel veel emailleverzamelaars blij gemaakt Tot ziens in Hummelo!

A.Holt Emaille en Blik

Brocante en jong antiek in haar eerlijkste vorm Van kleding voor 1900 tot meer hedendaagse brocante voor meer informatie kijk eens op Facebook
Website

T Brocante Sfeertje

Na 2 jaar verheugen wij ons weer op de brocante markt in Hummelo. Vanaf het begin zijn wij er vol enthousiasme mee begonnen (dank zij Marc en Marita) De teleurstelling was groot voor ons, maar ook voor alle andere deelnemers i.v.m. corona. Maar gelukkig voor iedereen kan het dit jaar weer plaatsvinden. Hopelijk zien wij elkaar vast wel weer in het (zonnige) Hummelo.

Frans en Thea Pouwels

Ons hart gaat sneller kloppen van echte brocante, zo origineel mogelijk. Stukken met een verhaal. Liefst Frans uit de periode 1850-1900. Onze verzameling is heel divers, dat gaat van antieke poppen, Victoriaanse kleding tot Heilige beelden, etc. We houden van rustige eierschaaltinten, soms afgewisseld met een pastel. We proberen steeds mooie unieke items te scoren.

Konkelientje’s Brocante

Ik ben Els van der Linden (Bon Prix), altijd op zoek naar mooie en bijzondere items, vnl. uit Frankrijk. Ook dit voorjaar is dat weer gelukt en komen we met veel plezier naar de meest bijzondere Brocantefair van het jaar. Graag tot ziens in het sfeervolle Hummelo.

Bon Prix

Handgemaakte geurzakjes en nostalgische bordjes met brocante en nostalgische afbeeldingen aangevuld met artikelen in de sfeer van toen.

De Geur van Nostalgie

Ik ben Mitchell van Haarlem; Sinds 2020 eigenaar van "Mitch Antiques and Vintage" Tijdens mijn inkoopreizen door Frankrijk zoek ik naar unieke antieke items. Ik begroet jullie graag in mijn stand tijdens Vive la France. Volg mij via instagram of Facebook.
Website

Mitch Antiques and Vintage

Renate van Gotcha! is altijd op zoek naar nét even anders en áltijd authentiek. Liefde voor spullen met een verhaal, die eigenheid brengen in het interieur en vaak een geweldige originele gespreksstarter zijn.
Website

Gotcha!

Het tijdschrift Liefde voor Brocante is hét toonaangevende tijdschrift voor liefhebbers van brocante. Boordevol prachtige binnenkijkers om bij weg te dromen, achtergrondverhalen, bijzondere verzamelingen, columns en nog veel meer over alles wat brocante te bieden heeft. Een magazine dat u simpelweg niet mag missen als u houdt van deze woonstijl.
Website

Liefde voor brocante

''Fauquemont Brocante'' vertaald; Valkenburg aan de Geul het pittoreske plaatsje waar we gevestigd zijn. Wij, Roger en Bjorn timmeren al vele jaren aan de weg als brocanteurs en zijn elke zondag te vinden op de markt van Tongeren in België, verder is onze showroom thuis op afspraak te bezoeken.
Website

Fauquemont Brocante

In het Noord Limburgse Maasbree hebben wij een steeds wisselende voorraad sfeervolle, brocante en stoere accessoires, vintage items en gerestylde- en industriële meubelstukken om uw werk- en woonomgeving stijlvol aan te kleden. Ons assortiment laat zich het beste omschrijven als een mix van toen en nu, lief en stoer, doorleefd en authentiek.
Website

Zo Gelukkig

Rockanje aan Zee Brocante

De Zevende Hemel (voorheen Cha Beau) verkoopt romantische, vrouwelijke kleding. De kleding is erg geliefd bij de brocante dames. Onze prachtige winkel is gevestigd in Klazienaveen. Wilt u alvast een kijkje nemen volg ons dan op Facebook of via onze webshop.
Website

Zevende Hemel

Onze passie voor brocante brengt ons op veel verschillende locaties waar we de mooiste pareltjes vinden, o.a. in Belgie en Frankrijk. Maar ook in ons eigen Nederland vinden we de leukste dingen. Kijk ook eens op onze facebook pagina voor een impressie.
Website

Joli

Wij houden van rozen, pastelkleuren, tuinen, antiek en brocante en nostalgie. Onze stijl is te omschrijven als ‘romantisch brocante’. Kijk op onze website voor onze open dagen of boek een overnachting in onze B&B! Bent u benieuwd naar de waarde van een object? Kom dan langs of neem contact op voor een gratis taxatie/waarde bepaling.
Website

De Meesterbloem

Ik vind het erg leuk om op markten te struinen, maar vooral ook om te staan. Lekker tussen leuke en aparte oude spulletjes. Krijg dan ook vaak te horen dat ik leuke spullen heb! Zou zeggen kom kijken en overtuig jezelf!

Fenny staal

De Winkel

Wat begonnen is als hobby is inmiddels uitgegroeid tot een passie voor Brocante en Antiek.. Met mijn man ga ik regelmatig op jacht naar mooie en unieke stukken.. Kom ook eens een bezoekje brengen aan de Oude Kwekerij aan de Bijsterbosweg 6 te Epe waar ik een winkeltje heb!

Minoes Brocante

BOX11

Even terug in de tijd. Beleef de sfeer van vroeger op een unieke plek aan de Dorpsstraat, op nummer 10, in Hummelo, bij souvenir- en cadeauwinkel HUYS 1810. De winkel bevindt zich in een Rijksmonument uit 1810, met een originele bedstee, schouw en estriken vloer, gelegd in zand. Stap gerust FF bij ons binnen….. Volg ons op Instagram en Facebook.
Website

Huys 1810

CARONY uit België : Gespecialiseerd in Antieke Kroonluchters en Franse Brocante, zal voor de eerste keer deelnemen aan “Vive La France”. Wekelijks op zoek...met veel passie en liefde...naar de mooiste spullen. Interesse ? Op Facebook vind u regelmatig nieuws. Tot ziens “in Hummelo”

Carony

Brocante die wij met veel plezier en inspanning voor u uitzoeken op markten in o.a. Frankrijk en België. Brocante met een industriële twist of uitstraling. Graag zien en helpen wij u op de Vive La France fair. Tot ziens in Hummelo!
Website

Mon en Me

Bea van der Kraats

Maak kennis met Brocant'elle, ons specialisme is het inkopen van boudoir brocante in prachtige vervaagde tinten, en antiek kant rechtstreeks uit Frankrijk. Volg ons om op de hoogte te blijven van onze nieuwste vondsten, en inspirerende foto's. Creëer een dromerige en sfeervolle ambiance in jouw huis met Brocant'elle. Welkom in onze wereld van boudoir brocante!"
Website

Brocant’elle

Handgemaakte plaids en kussens. Gemaakt van exclusieve Stoffen, o.a ook katoen en linnen. Daarbij klein brocante van gietijzer, hout, aardewerk.(vazen en kruiken)

Nathalie brocante

Passie en hobby maken dat wij met veel liefde en plezier altijd weer op zoek gaan naar mooie items. Graag tot in Hummelo!

Trijntjes Nostalgie

for swedish, french and dutch antiques and art.
Website

Park99

Boerewente

Twee vriendinnen, twee passies. De een wat stoerder de ander juist wat lieflijker. Een goede combi om samen op inkoop te gaan en blij dat we samen een kraam delen, zoals nu ook weer. voor iedereen wat wils, van stoer tot lief gebloemd.

Yvonne’s Brocante & Nous Deux

De passie van 'n Old brocante is stoere landelijke brocante. Unieke exemplaren uit Frankrijk, België en Nederland. Wij zijn te vinden in Galerie "de Kunstenmakerieje" in Haarlo en uiteraard in Hummelo bij Vive la France. Tot dan!

’n Old brocante

Mijn naam is Thea Tieland en Ik kijk er weer naar uit om de in Frankrijk gevonden schatten te mogen presenteren op mijn kraam bij Vive la France. Voor mij elk jaar weer het gezellige hoogtepunt in de heerlijke wereld van Brocante. Tot ziens in Hummelo.

De Zinken Lantaarn

Maison Lomont Brocante Naast brocanteur ben ik ook eigenaresse van een B&B in Frankrijk. Door deze unieke combinatie zit ik dicht bij de bron om voor u originele franse brocante te vinden in een voornamelijk stoere landelijke stijl.
Website

Maison Lomont Brocante

Met veel plezier en passie runnen Marc en Marita hun winkel in Hummelo, voeren zij hun webshop en staan zij veel op mooie Brocante Fairs door heel Nederland. Beiden hebben een grote passie voor Antiek en Frans Brocante en zijn zeer creatief in hun bloemwerk en bloemdecoraties.
Website

Home Sweet Home and Garden

Sientjes dochter

Pas de Deux verkoopt hoofdzakelijk fijne vrouwelijke brocante aangevuld met mooie stoere items. Het zoeken en vinden is onze grootste passie, dat doen we hoofdzakelijk in Frankrijk en België...maar ook soms dichtbij huis vinden we de mooiste items. Anita en Aart. Pas de Deux.

Pas de Deux

Met veel plezier en “gedreven” passie ga ik graag naar Belgie en Frankrijk om op zoek te gaan naar mooie antieke en brocante items waar mijn hart een slag sneller van slaat. Graag wil ik deze passie met u delen en zie ik u graag bij mijn stand stand bij Vive la France!

House of 1938

Resi Cuijpers

Zomerse sferen, volle terrassen, overal muziek, maar bovenal, Franse brocante. Mijn hoogtepunt in de juli maand, Vive la France ! Brocante Blonde Duinen, gelegen aan de Zeeuwse kust, geen stoere-, geen industriële- maar lieflijke brocante. Mooie stoffen en zachte kleuren die een vrouwenhart sneller doen kloppen.

Brocante Blonde Duinen

In mijn zoektocht naar Brocante spullen, probeer ik items met een ziel te vinden, die een unieke verfijnde en decoratieve uitstraling hebben. Charmant maar met een mooi patina. Soms vrouwelijk soms wat stoerder. Deze spullen verkoop ik in mijn webwinkel maar ook op fairs in het hele land.
Website

Decoraya

Shoofs Brocante

Het Loohofje

Al 25 jaar in Warnsveld. In- en verkoop van alles wat verzameld wordt. Lees onze folder, verbaas u wat we allemaal willen en BEL. Wij komen bij u kijken, makkelijker kan het niet.
Website

Verzamelhuis “De Brink”

Tineke en Fred Degen wonen tegenwoordig in Frankrijk zomaar tussen de Franse Brocante in. We zijn altijd opzoek naar mooie Franse brocante zoals; spiegels, beboterd servies, graise potten, klein meubels, tuinvazen, plukbakken, mooie potten, kruiken en vele andere sleetse items.... We zien je graag bij Vive la France in Hummelo of wie weet in Frankrijk…
Website

Très Belle Brocante

THUUS heeft een unieke verzameling van brocante en stoere woonaccessoires en kleine meubelen voor binnen en buiten. De vondsten uit binnen- en buitenland zijn landelijk, stoer, brocante of industrieel. THUUS staat op brocantemarkten- en fairs, dus houd onze facebookpagina in de gaten en we zien je graag !

Thuus

Alle brocante die we in- en verkopen moet het liefst in de meest pure, originele en geleefde staat zijn. Je kunt bij ons terecht voor stoere, sobere brocante van onder andere zink, hout en natuurlijke materialen. Graag tot ziens in Hummelo, wij hebben er al ontzettend veel zin in!
Website

Pronck & Praal

Tweedesans staat voor Tweedehands artikelen van Sanne! Denk aan veel roze glas, vintage lampjes, messing en textiel in frisse vrolijke kleuren. Alles met zorg uitgezocht in een sfeer waar je helemaal vrolijk van word.
Website

Tweedesans

Brocante – Boeken – Verlichting Onze winkel staat vol met brocante uit (groot)moeders tijd; kleinmeubelen, emaille, serviesgoed, beelden, lampen, boeken, kortom teveel om op te noemen. Specialiteit is de nostalgische verlichting. Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen in Gaanderen, of bezoek onze stand tijdens Vive la France.
Website

Second Life

Saar’s Brocante staat voor stoer en landelijke brocante zoals werkbanken, zink, luiken, grespotten, kastjes, tafeltjes, gistflessen, kerkbanken, Frans aardewerk en nog veel meer. We gaan voor goede kwaliteit en zoveel mogelijk in de originele staat en verf. We hebben ook een winkel in De Bosrand Brocante in Soest.
Website

Saar’s Brocante

ons winkeltje heet Nuzzelspul. Dat is het Gronings woord voor nestmateriaal. Wij zijn Ko en Janneke Boer en houden erg van brocante struinen in Nederland, België en Frankrijk. Samen restaureren wij Franse kroonluchters. Wij hebben erg veel zin in de fair in Hummelo.

Nuzzelspul

La Passivonne Brocante is er trots op de zesde editie van Vive la France! bij te mogen wonen. De voorbereidingen zijn in volle gang, zodat wij u 7 en 8 juli onze mooiste brocante kunnen tonen. Het zou geweldig zijn u op een van deze dagen te mogen verwelkomen!
Website

La Passivonne Brocante

Janny’s Brocante, gevestigd in Almere alwaar wij overigens geen fysieke winkel hebben maar uitsluitend te vinden zijn op internet en de mooiste fairs door het hele land. Wij staan bekend om onze brocante meubeltjes en het vele kleingoed uit lang vervlogen tijden. Bezoek onze website waar wij te vinden zijn.
Website

Janny’s Brocante

Moeder en dochter, Annet en Rowena, die vol passie mooie items bij elkaar verzamelen en een mix aanbieden van lieflijk en stoer brocante. De samenwerking en de twee stijlen van brocante maken van het geruite roosje een sterke eenheid; op de kraam een prachtig aanbod en achter de kraam een gezellig team!!

Het Geruite Roosje

Mijn liefde voor brocante en antiek komt uit een ver verleden Als kind ben ik daar mee opgegroeid, ik heb veel gezien van mijn grote voorbeeld, maar pas sinds ruim 10 jaar ben ik er mee verder gegaan. Eerst met een winkel aan huis, maar sinds kort is mijn winkel verhuisd naar Gouda.
Website

Het Dorpshuisje

Wij Zijn Piet en marie-josé eigenaren van de website Den Terugblik. Met veel plezier gaan wij regelmatig op pad naar Frankrijk om inkopen te doen. Onze passie voor brocante is dan ook vooral sleets en oude verflaagjes, alles blijft in hun authentieke staat. Wij kijken weer met zeer veel plezier uit naar Hummelo en hopen u daar te zien.
Website

Den Terugblik

......Brocante, c'est l'émotion........ Wij bieden brocante aan voornamelijk te vinden op antiek markten in Frankrijk, België. Onze stijl is vaak "sleets" wat betekent doorleefd. De woonproducten zijn een selectie uit een verscheidenheid van stijlen en periodes. Vrouwelijke boudoirs, charmante speelgoed, prachtige meubels, kerk relieken en meer..
Website

Bon Brocante

Ik heb een ruim assortiment in Brocante, origineel of soms met beetje krijtverf. Romantisch maar ook vintage en stoer. Struinen op markten in Frankrijk is een passie waar ik nooit genoeg van heb. De mooiste vondsten nemen we mee naar Vive La France.
Website

Bries en Bloei

Naast onze webwinkel hebben wij ook een winkel, gelegen aan de Veneweg 173 in Wanneperveen. Bijna wekelijks zijn wij, Harm-Jan en Marja op pad om weer spulletjes erbij te kunnen krijgen, uit België en Frankrijk. En bij ons staat de koffie klaar. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs.
Website

Brocante Granny Mai

" Passion for Antiques, addicted to France " Graag delen wij onze passie met u, verheugen ons wederom op het mooie Hummelo. Tot ziens tijdens Vive la France, Hartelijke groet, Rene en Caatje Middelkoop
Website

Caatje Antiek & Brocante