13 & 14 juli 2024 - Entree €6,50 online €7,50 aan de kassa

2 daagse Brocantemarkt

De extra aandacht die de exposanten op de brocante Fair van Vive la France besteden aan de uitstalling van de mooiste antiek en brocante, draagt bij aan de bijzondere sfeer die de bezoekers ervaren. Tel daarbij dat de Fair plaats heeft in de straatjes met karakteristieke bebouwing rond de Dorpskerk en het is meteen duidelijk waarom duizenden brocante-liefhebbers Hummelo met een rood uitroepteken in de agenda hebben staan.

 

Hoogstaand aanbod en grote diversiteit

Voor de negende editie mag de bezoeker weer een hoogstaand aanbod en een grote diversiteit verwachten. De Hummelose Fair is een van de grootste brocante fairs van het land en wordt door kenners gewaardeerd vanwege het kwalitatief hoogstaande aanbod. Dat varieert van kant en linnengoed uit grootmoeders tijd, antieke serviesdelen en sieraden tot vintage poppen, kleding en gepatineerde meubeltjes. Er is plaats voor zo’n honderd standhouders.

 

Liefhebbers en kenners hebben de afgelopen jaren Hummelo al ontdekt, vanuit het hele land maar ook uit Duitsland, België, Engeland en Frankrijk staan ze al vroeg aan de poort, op zoek naar dat bijzondere item waar ze al zo lang naar speuren.

 

Download hier de plattegrond

 

BESTEL VAST JE ENTREE TICKETS,

EN PARKEERKAART

VIA ONDERSTAANDE QR CODE

Uiteraard zijn deze tickets ook ter plaatse verkrijgbaar.
€ 6,50 online ticket, €7,50 aan de kassa

Overzicht deelnemers

Klik op een foto voor meer informatie
It Swiete Libben staat voor Het Zoete Leven waar oude en zielswaardige spullen worden gekoesterd, doorgegeven voor een eeuwig leven! Brocante....waar meegeleefd is en verder leeft....

It Swiete Libben

Wij verkopen stoere en landelijke brocante. Met een voorliefde voor oud aardewerk. Graag tot ziens in Hummelo. Vriendelijke groet, Folkert en Mieneke.

Lumina Brocante

Villa Trumpener is de naam van onze oude villa in Zuid-Limburg. Geregeld gaan we op zoek naar originele authentieke spullen in binnen-en buitenland. Alleen de mooiste items gaan mee naar de vele fairs door het land. Graag zien wij jullie dan ook in Hummelo. Caroline en Richard Tilmans.

Villa Trumpener

Kranszen en Spul

Wij zijn Sisca en Martin van Brocante The Old Days. Het is al vele jaren onze passie om voor u mooie en leuke items te vinden. Zoals in Frankrijk, Belgie maar ook in Nederland. Wij verheugen ons om u te ontmoeten in het mooie Hummelo tijdens Vive la France!

The old Days

Labeur Interieur is ontstaan vanuit een passie voor interieur en antiek. De inspirerende kraam van Labeur Interieur oogt als een winkel op locatie, waar u kunt snuffelen tussen brocante Antiek en woondecoratie. Labeur gaat op zoek naar prachtstukken in binnen- en buitenland en met antiek linnen worden nieuwe dingen gemaakt, zoals bv kussens.
Website

Labeur Interieur

Bij La Vie de Famille ben je van harte welkom voor originele en authentieke items met een verleden uit Frankrijk en België. Tot ziens in Hummelo bij La Vie de Famille: wonen van toen, brocante van nu.

La Vie de Famille

Kenmerken: - Variëteit en diversiteit. - Brocante, curiosa, industrieel. - En natuurlijk onze letters en cijfers van vissersbotenhout en hergebruikt industrieel metaal Altijd oorspronkelijk, echt oud en/of hergebruikt/recycled.. En we hebben ook nog een winkel in een oude koeienstal in Oud-Maarsseveen (bij Tienhoven/Utrecht)
Website

Brocante In De Oude Stal

De Oude Charme is gevestigd in België. Wij verkopen Franse en Engelse brocante. De zoektocht naar de mooiste vondsten vinden zich vooral plaats in Frankrijk. Wij staan geregeld op fairs in Nederland en België. Wij verwelkomen jullie graag bij onze stand bij Vive La France in Hummelo!
Website

De Oude Charme

Wij, John en John, de heren van De Roze Engel, zijn al jaren besmet met t brocante virus. T is dan ook geen straf om op zoek te gaan naar de mooiste brocante en antiek. Tevens gespecialiseerd in alle bloemwerk. 6 dagen per week open. 400 m2 shopplezier.
Website

De Roze Engel

Hallo allemaal wij verkopen nostalgisch keuken emaille Het is uit grootmoederstijd De items van bk een emaillefabriek uit kampen zijn volop aanwezig Wij hebben al heel veel emailleverzamelaars blij gemaakt Tot ziens in Hummelo!

A.Holt Emaille en Blik

Brocante en jong antiek in haar eerlijkste vorm Van kleding voor 1900 tot meer hedendaagse brocante voor meer informatie kijk eens op Facebook
Website

T Brocante Sfeertje

Na 2 jaar verheugen wij ons weer op de brocante markt in Hummelo. Vanaf het begin zijn wij er vol enthousiasme mee begonnen (dank zij Marc en Marita) De teleurstelling was groot voor ons, maar ook voor alle andere deelnemers i.v.m. corona. Maar gelukkig voor iedereen kan het dit jaar weer plaatsvinden. Hopelijk zien wij elkaar vast wel weer in het (zonnige) Hummelo.

Frans en Thea Pouwels

Ons hart gaat sneller kloppen van echte brocante, zo origineel mogelijk. Stukken met een verhaal. Liefst Frans uit de periode 1850-1900. Onze verzameling is heel divers, dat gaat van antieke poppen, Victoriaanse kleding tot Heilige beelden, etc. We houden van rustige eierschaaltinten, soms afgewisseld met een pastel. We proberen steeds mooie unieke items te scoren.

Konkelientje’s Brocante

Ik ben Els van der Linden (Bon Prix), altijd op zoek naar mooie en bijzondere items, vnl. uit Frankrijk. Ook dit voorjaar is dat weer gelukt en komen we met veel plezier naar de meest bijzondere Brocantefair van het jaar. Graag tot ziens in het sfeervolle Hummelo.

Bon Prix

Handgemaakte geurzakjes en nostalgische bordjes met brocante en nostalgische afbeeldingen aangevuld met artikelen in de sfeer van toen.

De Geur van Nostalgie

Ik ben Mitchell van Haarlem; Sinds 2020 eigenaar van "Mitch Antiques and Vintage" Tijdens mijn inkoopreizen door Frankrijk zoek ik naar unieke antieke items. Ik begroet jullie graag in mijn stand tijdens Vive la France. Volg mij via instagram of Facebook.
Website

Mitch Antiques and Vintage

Renate van Gotcha! is altijd op zoek naar nét even anders en áltijd authentiek. Liefde voor spullen met een verhaal, die eigenheid brengen in het interieur en vaak een geweldige originele gespreksstarter zijn.
Website

Gotcha!

Het tijdschrift Liefde voor Brocante is hét toonaangevende tijdschrift voor liefhebbers van brocante. Boordevol prachtige binnenkijkers om bij weg te dromen, achtergrondverhalen, bijzondere verzamelingen, columns en nog veel meer over alles wat brocante te bieden heeft. Een magazine dat u simpelweg niet mag missen als u houdt van deze woonstijl.
Website

Liefde voor brocante

''Fauquemont Brocante'' vertaald; Valkenburg aan de Geul het pittoreske plaatsje waar we gevestigd zijn. Wij, Roger en Bjorn timmeren al vele jaren aan de weg als brocanteurs en zijn elke zondag te vinden op de markt van Tongeren in België, verder is onze showroom thuis op afspraak te bezoeken.
Website

Fauquemont Brocante

In het Noord Limburgse Maasbree hebben wij een steeds wisselende voorraad sfeervolle, brocante en stoere accessoires, vintage items en gerestylde- en industriële meubelstukken om uw werk- en woonomgeving stijlvol aan te kleden. Ons assortiment laat zich het beste omschrijven als een mix van toen en nu, lief en stoer, doorleefd en authentiek.
Website

Zo Gelukkig

Rockanje aan Zee Brocante

De Zevende Hemel (voorheen Cha Beau) verkoopt romantische, vrouwelijke kleding. De kleding is erg geliefd bij de brocante dames. Onze prachtige winkel is gevestigd in Klazienaveen. Wilt u alvast een kijkje nemen volg ons dan op Facebook of via onze webshop.
Website

Zevende Hemel

Hallo, wij zijn Wil en Yvonne, echte francofielen. Diverse malen per jaar zoeken wij het zuiden op. Op het moment dat we weer huiswaarts keren verlangen we weer naar ons volgend tripje. We stropen dan alle brocante markten af die voorbij komen. We staan daarnaast bijna elke zondag op de wekelijkse antiekmarkt in Tongeren, om het moois, dat we hebben meegebracht, te kunnen verkopen.
Website

Maison Ambiance

Onze passie voor brocante brengt ons op veel verschillende locaties waar we de mooiste pareltjes vinden, o.a. in Belgie en Frankrijk. Maar ook in ons eigen Nederland vinden we de leukste dingen. Kijk ook eens op onze facebook pagina voor een impressie.
Website

Joli

Wij houden van rozen, pastelkleuren, tuinen, antiek en brocante en nostalgie. Onze stijl is te omschrijven als ‘romantisch brocante’. Kijk op onze website voor onze open dagen of boek een overnachting in onze B&B! Bent u benieuwd naar de waarde van een object? Kom dan langs of neem contact op voor een gratis taxatie/waarde bepaling.
Website

De Meesterbloem

Ik vind het erg leuk om op markten te struinen, maar vooral ook om te staan. Lekker tussen leuke en aparte oude spulletjes. Krijg dan ook vaak te horen dat ik leuke spullen heb! Zou zeggen kom kijken en overtuig jezelf!

Fenny staal

De Winkel

Wat begonnen is als hobby is inmiddels uitgegroeid tot een passie voor Brocante en Antiek.. Met mijn man ga ik regelmatig op jacht naar mooie en unieke stukken.. Kom ook eens een bezoekje brengen aan de Oude Kwekerij aan de Bijsterbosweg 6 te Epe waar ik een winkeltje heb!

Minoes Brocante

BOX11

Even terug in de tijd. Beleef de sfeer van vroeger op een unieke plek aan de Dorpsstraat, op nummer 10, in Hummelo, bij souvenir- en cadeauwinkel HUYS 1810. De winkel bevindt zich in een Rijksmonument uit 1810, met een originele bedstee, schouw en estriken vloer, gelegd in zand. Stap gerust FF bij ons binnen….. Volg ons op Instagram en Facebook.
Website

Huys 1810

CARONY uit België : Gespecialiseerd in Antieke Kroonluchters en Franse Brocante, zal voor de eerste keer deelnemen aan “Vive La France”. Wekelijks op zoek...met veel passie en liefde...naar de mooiste spullen. Interesse ? Op Facebook vind u regelmatig nieuws. Tot ziens “in Hummelo”

Carony

Brocante die wij met veel plezier en inspanning voor u uitzoeken op markten in o.a. Frankrijk en België. Brocante met een industriële twist of uitstraling. Graag zien en helpen wij u op de Vive La France fair. Tot ziens in Hummelo!
Website

Mon en Me

Bea van der Kraats

Maak kennis met Brocant'elle, ons specialisme is het inkopen van boudoir brocante in prachtige vervaagde tinten, en antiek kant rechtstreeks uit Frankrijk. Volg ons om op de hoogte te blijven van onze nieuwste vondsten, en inspirerende foto's. Creëer een dromerige en sfeervolle ambiance in jouw huis met Brocant'elle. Welkom in onze wereld van boudoir brocante!"
Website

Brocant’elle

Handgemaakte plaids en kussens. Gemaakt van exclusieve Stoffen, o.a ook katoen en linnen. Daarbij klein brocante van gietijzer, hout, aardewerk.(vazen en kruiken)

Nathalie brocante

Passie en hobby maken dat wij met veel liefde en plezier altijd weer op zoek gaan naar mooie items. Graag tot in Hummelo!

Trijntjes Nostalgie

Nonna’s Brocante & Fashion

Boerewente

Twee vriendinnen, twee passies. De een wat stoerder de ander juist wat lieflijker. Een goede combi om samen op inkoop te gaan en blij dat we samen een kraam delen, zoals nu ook weer. voor iedereen wat wils, van stoer tot lief gebloemd.

Yvonne’s Brocante & Nous Deux

De passie van 'n Old brocante is stoere landelijke brocante. Unieke exemplaren uit Frankrijk, België en Nederland. Wij zijn te vinden in Galerie "de Kunstenmakerieje" in Haarlo en uiteraard in Hummelo bij Vive la France. Tot dan!

’n Old brocante

Bij Keetje Knus in Drempt vindt u alles om uw huis of dat van ander gezellig en knus te maken! Van brocante tot romantische kleding, van stoer tot lief, van meubels tot keukentextiel, Keetje Knus heeft het! Kom gezellig snuffelen in onze winkel of breng een bezoekje aan onze webwinkel!
Website

Keetje Knus

Maison Lomont Brocante Naast brocanteur ben ik ook eigenaresse van een B&B in Frankrijk. Door deze unieke combinatie zit ik dicht bij de bron om voor u originele franse brocante te vinden in een voornamelijk stoere landelijke stijl.
Website

Maison Lomont Brocante

Met veel plezier en passie runnen Marc en Marita hun winkel in Hummelo, voeren zij hun webshop en staan zij veel op mooie Brocante Fairs door heel Nederland. Beiden hebben een grote passie voor Antiek en Frans Brocante en zijn zeer creatief in hun bloemwerk en bloemdecoraties.
Website

Home Sweet Home and Garden

Sientjes dochter

Pas de Deux verkoopt hoofdzakelijk fijne vrouwelijke brocante aangevuld met mooie stoere items. Het zoeken en vinden is onze grootste passie, dat doen we hoofdzakelijk in Frankrijk en België...maar ook soms dichtbij huis vinden we de mooiste items. Anita en Aart. Pas de Deux.

Pas de Deux

Met veel plezier en “gedreven” passie ga ik graag naar Belgie en Frankrijk om op zoek te gaan naar mooie antieke en brocante items waar mijn hart een slag sneller van slaat. Graag wil ik deze passie met u delen en zie ik u graag bij mijn stand stand bij Vive la France!

House of 1938

Resi Cuijpers

Zomerse sferen, volle terrassen, overal muziek, maar bovenal, Franse brocante. Mijn hoogtepunt in de juli maand, Vive la France ! Brocante Blonde Duinen, gelegen aan de Zeeuwse kust, geen stoere-, geen industriële- maar lieflijke brocante. Mooie stoffen en zachte kleuren die een vrouwenhart sneller doen kloppen.

Brocante Blonde Duinen

In mijn zoektocht naar Brocante spullen, probeer ik items met een ziel te vinden, die een unieke verfijnde en decoratieve uitstraling hebben. Charmant maar met een mooi patina. Soms vrouwelijk soms wat stoerder. Deze spullen verkoop ik in mijn webwinkel maar ook op fairs in het hele land.
Website

Decoraya

Shoofs Brocante

Het Loohofje

Al 25 jaar in Warnsveld. In- en verkoop van alles wat verzameld wordt. Lees onze folder, verbaas u wat we allemaal willen en BEL. Wij komen bij u kijken, makkelijker kan het niet.
Website

Verzamelhuis “De Brink”

THUUS heeft een unieke verzameling van brocante en stoere woonaccessoires en kleine meubelen voor binnen en buiten. De vondsten uit binnen- en buitenland zijn landelijk, stoer, brocante of industrieel. THUUS staat op brocantemarkten- en fairs, dus houd onze facebookpagina in de gaten en we zien je graag !

Thuus

Alle brocante die we in- en verkopen moet het liefst in de meest pure, originele en geleefde staat zijn. Je kunt bij ons terecht voor stoere, sobere brocante van onder andere zink, hout en natuurlijke materialen. Graag tot ziens in Hummelo, wij hebben er al ontzettend veel zin in!
Website

Pronck & Praal

Via onze webshop www.serviesenbrocante.nl verkopen we veel Franse en Belgische artikelen. Daarnaast vinden we het erg leuk om 1 a 2 keer per jaar ons gezicht te laten zien op een fair en jullie te ontmoeten.
Website

Servies en Brocante

Brocante – Boeken – Verlichting Onze winkel staat vol met brocante uit (groot)moeders tijd; kleinmeubelen, emaille, serviesgoed, beelden, lampen, boeken, kortom teveel om op te noemen. Specialiteit is de nostalgische verlichting. Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen in Gaanderen, of bezoek onze stand tijdens Vive la France.
Website

Second Life

Saar’s Brocante staat voor stoer en landelijke brocante zoals werkbanken, zink, luiken, grespotten, kastjes, tafeltjes, gistflessen, kerkbanken, Frans aardewerk en nog veel meer. We gaan voor goede kwaliteit en zoveel mogelijk in de originele staat en verf. We hebben ook een winkel in De Bosrand Brocante in Soest.
Website

Saar’s Brocante

ons winkeltje heet Nuzzelspul. Dat is het Gronings woord voor nestmateriaal. Wij zijn Ko en Janneke Boer en houden erg van brocante struinen in Nederland, België en Frankrijk. Samen restaureren wij Franse kroonluchters. Wij hebben erg veel zin in de fair in Hummelo.

Nuzzelspul

La Passivonne Brocante is er trots op de zesde editie van Vive la France! bij te mogen wonen. De voorbereidingen zijn in volle gang, zodat wij u 7 en 8 juli onze mooiste brocante kunnen tonen. Het zou geweldig zijn u op een van deze dagen te mogen verwelkomen!
Website

La Passivonne Brocante

Janny’s Brocante, gevestigd in Almere alwaar wij overigens geen fysieke winkel hebben maar uitsluitend te vinden zijn op internet en de mooiste fairs door het hele land. Wij staan bekend om onze brocante meubeltjes en het vele kleingoed uit lang vervlogen tijden. Bezoek onze website waar wij te vinden zijn.
Website

Janny’s Brocante

Moeder en dochter, Annet en Rowena, die vol passie mooie items bij elkaar verzamelen en een mix aanbieden van lieflijk en stoer brocante. De samenwerking en de twee stijlen van brocante maken van het geruite roosje een sterke eenheid; op de kraam een prachtig aanbod en achter de kraam een gezellig team!!

Het Geruite Roosje

Mijn liefde voor brocante en antiek komt uit een ver verleden Als kind ben ik daar mee opgegroeid, ik heb veel gezien van mijn grote voorbeeld, maar pas sinds ruim 10 jaar ben ik er mee verder gegaan. Eerst met een winkel aan huis, maar sinds kort is mijn winkel verhuisd naar Gouda.
Website

Het Dorpshuisje

Wij Zijn Piet en marie-josé eigenaren van de website Den Terugblik. Met veel plezier gaan wij regelmatig op pad naar Frankrijk om inkopen te doen. Onze passie voor brocante is dan ook vooral sleets en oude verflaagjes, alles blijft in hun authentieke staat. Wij kijken weer met zeer veel plezier uit naar Hummelo en hopen u daar te zien.
Website

Den Terugblik

......Brocante, c'est l'émotion........ Wij bieden brocante aan voornamelijk te vinden op antiek markten in Frankrijk, België. Onze stijl is vaak "sleets" wat betekent doorleefd. De woonproducten zijn een selectie uit een verscheidenheid van stijlen en periodes. Vrouwelijke boudoirs, charmante speelgoed, prachtige meubels, kerk relieken en meer..
Website

Bon Brocante

Ik heb een ruim assortiment in Brocante, origineel of soms met beetje krijtverf. Romantisch maar ook vintage en stoer. Struinen op markten in Frankrijk is een passie waar ik nooit genoeg van heb. De mooiste vondsten nemen we mee naar Vive La France.
Website

Bries en Bloei

Naast onze webwinkel hebben wij ook een winkel, gelegen aan de Veneweg 173 in Wanneperveen. Bijna wekelijks zijn wij, Harm-Jan en Marja op pad om weer spulletjes erbij te kunnen krijgen, uit België en Frankrijk. En bij ons staat de koffie klaar. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs.
Website

Brocante Granny Mai

Nelleke de Groot, Een grote passie voor antiek en decoratieve objecten, Met liefde en passie zijn deze trouvailles gevonden om op zoek te gaan naar een nieuwe eigenaar, misschien ben jij dat? Graag tot ziens 9 & 10 juli, Vive la France Hummelo!

De Groot Antiques

" Passion for Antiques, addicted to France " Graag delen wij onze passie met u, verheugen ons wederom op het mooie Hummelo. Tot ziens tijdens Vive la France, Hartelijke groet, Rene en Caatje Middelkoop
Website

Caatje Antiek & Brocante