13 & 14 juli 2024 - Entree €6,50 online €7,50 aan de kassa

Organisatie & contact

Vive la France in Hummelo! is een initiatief van een aantal plaatselijk ondernemers: Marita en Marc van Haarlem van brocante en landelijk wonen ‘Home Sweet Home & Garden’; Elisabeth Remmelink van Hotel Café Restaurant ‘De Gouden Karper’; Martine Rexwinkel van Café-Zaal-Terras ‘FF naar Steef’, Frans Janssen, voorheen eigenaar van de plaatselijke Spar supermarkt, Gerard Bolder en zijn dochter Tessa Bolder van Euroverhuur uit Hummelo. Bij de praktische uitvoering weten zij zich gesteund door inwoners, plaatselijke verenigingen en bedrijven en een grote schare vrijwilligers.

 

De sociale cohesie is tekenend voor dit Achterhoekse dorp. Er is altijd wel ergens iets te doen en iedereen draagt graag een steentje bij om de leefbaarheid van het dorp te behouden en te vergroten. Ook met Vive la France profileert Hummelo zich als een levendige gemeenschap waar men als vanzelfsprekend voor elkaar klaar staat. Deelnemers en bezoekers zijn dan ook verzekerd van een goede organisatie en een welkom dat past bij Achterhoekse gemoedelijkheid en sfeer.

 

Dit jaar alweer de 10e editie!

In het eerste jaar bleek dit evenement direct aan te slaan en zo’n groot succes, dat standhouders uit heel Nederland zich op voorhand al inschrijven. Dit jaar hebben we al de negende editie. Vive la France in Hummelo! is zo’n schot in de roos. Met veel enthousiasme en overtuiging weet de organisatie dit meerdaagse evenement neer te zetten.

 

Aan het succes ligt een eenvoudig en tegelijkertijd vernieuwend concept ten grondslag. Zorg voor een veelzijdig programma met een aantal hoogtepunten dat aantrekkelijk is voor een breed publiek. Wees selectief in de keuze van standhouders, exposanten,  muziek en theateracts. Tover meerdere locaties in het centrum van het dorp om tot plekken waar uitgestald, geëxposeerd of gespeeld wordt dan wel een specifieke activiteit plaats heeft. Zorg voor een feestelijke aankleding.

 

Samengevat: laat het een feest van ontmoeting, inspiratie en genieten zijn voor eigen bewoners én bezoekers.

 

BESTEL VAST JE ENTREE TICKETS,

EN PARKEERKAART

VIA ONDERSTAANDE QR CODE

Uiteraard zijn deze tickets ook ter plaatse verkrijgbaar.
€ 6,50 in de voorverkoop en € 7,50 aan de kassa.