8 & 9 juli 2023 - Entree €6,50 online €7,50 aan de kassa

Overzicht deelnemers

Klik op een foto voor meer informatie
Alle deelnemers
Brocantemarkt
Horeca
Kunstmarkt
Muziek en theater
Streekproducten
Wij maken Homemade English Pie, waar mogelijk met streekproducten van de Veluwe. U kunt onze Pie thuis warm maken, en met een soepje of lekkere salade heeft u eerlijke maaltijd. Verder kunt u onze Pie thuis nog tot 3 maanden invriezen. En tijdens Vive La France hebben wij de Pie’s ook warm om meteen te smullen.
Website

Prince Pie

Bea van der Kraats

Als klei je passie is, ontstaan er mooie dingen.

Esther’s Potterie

De Zevende Hemel (voorheen Cha Beau) verkoopt romantische, vrouwelijke kleding. De kleding is erg geliefd bij de brocante dames. Onze prachtige winkel is gevestigd in Klazienaveen. Wilt u alvast een kijkje nemen volg ons dan op Facebook of via onze webshop.
Website

Zevende Hemel

Er wordt altijd over inspiratie gesproken, maar in werkelijkheid schilder je op expiratie. Als je schildert geef je. Ik schilder niet wat ik zie, maar wat of wie mij aanziet.
Website

Ria Kooistra Paintings

Bert Koerts, autodidactisch leek. Pruts’n met pruttel noem ik het werken aan mijn beelden van sloopstaal, wanhout en afgedankte rvs-keukenspullen. Als buitenmens verbeeld ik graag situaties uit de natuur waar mensen zich in kunnen herkennen om ze te prikkelen en te verwonderen.
Website

Bert Koerts

La Passivonne Brocante is er trots op de zesde editie van Vive la France! bij te mogen wonen. De voorbereidingen zijn in volle gang, zodat wij u 7 en 8 juli onze mooiste brocante kunnen tonen. Het zou geweldig zijn u op een van deze dagen te mogen verwelkomen!
Website

La Passivonne Brocante

Kranszen en Spul

Ik schilder graag portretten van mens en dier in opdracht. Ik probeer een extra dimensie aan de foto's toe te voegen en hun echte karakter te vangen. Voor mijn vrije werk laat ik me inspireren door alles om me heen. Van Fruit, bloemen, de omgeving tot mijn kinderen. Eigenlijk maak ik gewoon waar ik zin in heb op dat moment.
Website

Kunst van Karin

Ik vind het erg leuk om op markten te struinen, maar vooral ook om te staan. Lekker tussen leuke en aparte oude spulletjes. Krijg dan ook vaak te horen dat ik leuke spullen heb! Zou zeggen kom kijken en overtuig jezelf!

Fenny staal

Wij, Ons Snoepje, hebben een snoepkraam op markten en braderieën met allerlei verschillende soorten snoep, drop en chocolade. Onze grote trots is Ons eigen Snoepje. HET snoepje met de Achterhoekse vlag. Ons Snoepje is te verkrijgen in 4 heerlijke smaken; appel, drop, mojito en limoen. Verder verkopen wij ook suikervrij snoep, drop en chocolade. Wij hebben voor ieder wat wils…
Website

Ons Snoepje

Ik ben Mitchell van Haarlem; Sinds 2020 eigenaar van "Mitch Antiques and Vintage" Tijdens mijn inkoopreizen door Frankrijk zoek ik naar unieke antieke items. Ik begroet jullie graag in mijn stand tijdens Vive la France. Volg mij via instagram of Facebook.
Website

Mitch Antiques and Vintage

Tijdens het Vive la France-gebeuren verandert Hummelo voor een weekend in “une petite France”. Een heerlijke plek voor een nostalgische accordeon en een vrouwenstem: Duo Pierre et Gerdy! Eenvoudig, puur. Deze twee ervaren musici vertolken hun geliefde Franse chansons en musettewalsjes. Emotie, passie, beleving, en hun aanstekelijke “Joie de Vivre"
Website

Duo Pierre et Gerdy

Handgemaakte hoeden van zeer uiteenlopende materialen , van traditioneel tot lekker gek en van heel klein tot heel groot , ingetogen of kleurrijk. In het kerkje van Hummelo sta ik met mijn hoeden, en geef ik demonstratie hoeden maken.
Website

Frida Pelgrum

De Winkel

CARONY uit België : Gespecialiseerd in Antieke Kroonluchters en Franse Brocante, zal voor de eerste keer deelnemen aan “Vive La France”. Wekelijks op zoek...met veel passie en liefde...naar de mooiste spullen. Interesse ? Op Facebook vind u regelmatig nieuws. Tot ziens “in Hummelo”

Carony

Nelleke de Groot, Een grote passie voor antiek en decoratieve objecten, Met liefde en passie zijn deze trouvailles gevonden om op zoek te gaan naar een nieuwe eigenaar, misschien ben jij dat? Graag tot ziens 9 & 10 juli, Vive la France Hummelo!

De Groot Antiques

Eeuwenlang werden ganzen door ganzenhoeders naar de stad gedreven voor de ganzenmarkt en werden ze verhandeld voor vlees, eieren en de veren. Nu is het drijven van ganzen een unieke vorm van vermaak. De goed verzorgde en tamme ganzen lopen zonder problemen door drukke winkelstraten, en laat jong en oud kennis maken met zijn ganzen.
Website

Jurgen Baan Ganzenhoeder

Ambachtelijk Handgemaakte Noga, in heel veel smaken o.a. Noten, Kaneel bij een glas thee, de heerlijke Bitterkoekjes, de Chocolade puur de mokka, lekker bij de koffie De Pistache, fruit Noga Blauwe Bes en de Cranberry allemaal heel lekker.

Ouderwets & Lekker

Kenmerken: - Variëteit en diversiteit. - Brocante, curiosa, industrieel. - En natuurlijk onze letters en cijfers van vissersbotenhout en hergebruikt industrieel metaal Altijd oorspronkelijk, echt oud en/of hergebruikt/recycled.. En we hebben ook nog een winkel in een oude koeienstal in Oud-Maarsseveen (bij Tienhoven/Utrecht)
Website

Brocante In De Oude Stal

Even terug in de tijd. Beleef de sfeer van vroeger op een unieke plek aan de Dorpsstraat, op nummer 10, in Hummelo, bij souvenir- en cadeauwinkel HUYS 1810. De winkel bevindt zich in een Rijksmonument uit 1810, met een originele bedstee, schouw en estriken vloer, gelegd in zand. Stap gerust FF bij ons binnen….. Volg ons op Instagram en Facebook.
Website

Huys 1810

Wij, John en John, de heren van De Roze Engel, zijn al jaren besmet met t brocante virus. T is dan ook geen straf om op zoek te gaan naar de mooiste brocante en antiek. Tevens gespecialiseerd in alle bloemwerk. 6 dagen per week open. 400 m2 shopplezier.
Website

De Roze Engel

Onze passie voor brocante brengt ons op veel verschillende locaties waar we de mooiste pareltjes vinden, o.a. in Belgie en Frankrijk. Maar ook in ons eigen Nederland vinden we de leukste dingen. Kijk ook eens op onze facebook pagina voor een impressie.
Website

Joli

Elke ambacht heeft mijn passie. Klein maar fijn, ik laat het graag aan u zien. Van walnoten in combinatie met patchwork, haken en borduren maak ik kleine huisjes, alles op de vierkante centimeter. Op dinsdagmorgen kun je komen aanschuiven in mijn gezellige keuken om te handwerken aan je eigen project.
Website

Keijgoed

Al 25 jaar in Warnsveld. In- en verkoop van alles wat verzameld wordt. Lees onze folder, verbaas u wat we allemaal willen en BEL. Wij komen bij u kijken, makkelijker kan het niet.
Website

Verzamelhuis “De Brink”

Zomerse sferen, volle terrassen, overal muziek, maar bovenal, Franse brocante. Mijn hoogtepunt in de juli maand, Vive la France ! Brocante Blonde Duinen, gelegen aan de Zeeuwse kust, geen stoere-, geen industriële- maar lieflijke brocante. Mooie stoffen en zachte kleuren die een vrouwenhart sneller doen kloppen.

Brocante Blonde Duinen

Labeur Interieur is ontstaan vanuit een passie voor interieur en antiek. De inspirerende kraam van Labeur Interieur oogt als een winkel op locatie, waar u kunt snuffelen tussen brocante Antiek en woondecoratie. Labeur gaat op zoek naar prachtstukken in binnen- en buitenland en met antiek linnen worden nieuwe dingen gemaakt, zoals bv kussens.
Website

Labeur Interieur

Koertien is met passie bezig met textielkunst en weven. In haar atelier/handweverij ontwerpt en maakt zij handgeweven stoffen op de diverse handweefgetouwen. Zij werkt graag met contrasten, details en lijnen. Dit is ook goed te zien in de bijzondere textielportretten die zij maakt.
Website

K10 Textiles

Alle brocante die we in- en verkopen moet het liefst in de meest pure, originele en geleefde staat zijn. Je kunt bij ons terecht voor stoere, sobere brocante van onder andere zink, hout en natuurlijke materialen. Graag tot ziens in Hummelo, wij hebben er al ontzettend veel zin in!
Website

Pronck & Praal

Café-zaal-terras “FF naar Steef” aan het evenementenplein in Hummelo is al jaren het ontmoetingspunt voor dorpsbewoners en toeristen. Ons gezellige café met terras en fraaie feestzaal staan centraal bij vele activiteiten die in Hummelo plaatsvinden. Graag tot ziens bij “FF naar Steef”, Steef & Martine
Website

FF naar Steef

Ik ben Maggy Deenik en wordt geïnspireerd door natuur, mensen, kleur en beweging met een kwinkslag. En hoop dat anderen dit aanspreekt en ook zin krijgen te keramieken.

Maggy Deenik

Spar Hummelo

Sientjes dochter

In mijn zoektocht naar Brocante spullen, probeer ik items met een ziel te vinden, die een unieke verfijnde en decoratieve uitstraling hebben. Charmant maar met een mooi patina. Soms vrouwelijk soms wat stoerder. Deze spullen verkoop ik in mijn webwinkel maar ook op fairs in het hele land.
Website

Decoraya

Ook dit jaar is familie bedrijf Vishandel Jan van de Krent Zutphen weer aanwezig op de Vive La France. Oesters, belegde broodjes, en plankjes maken wij dit jaar weer met veel liefde klaar. Uiteraard met een goed glas wijn. Dit jaar staan wij voor bakkerij Ebbers. Au Revoir !
Website

Dutch Canadian Food Line

Resi Cuijpers

Bij Keetje Knus in Drempt vindt u alles om uw huis of dat van ander gezellig en knus te maken! Van brocante tot romantische kleding, van stoer tot lief, van meubels tot keukentextiel, Keetje Knus heeft het! Kom gezellig snuffelen in onze winkel of breng een bezoekje aan onze webwinkel!
Website

Keetje Knus

* workshopatelier met diverse mogelijkheden * een inspirerende collectie, deels eigen ontwerp en handgemaakt * grote collectie zilveren ringen waaronder ook ringen in grote maten * veel aandacht voor het recyclen van materialen als leer, rubber, vilt , textiel etc. * groot aantal modellen ook geschikt voor een "maatje meer"
Website

Sieraad & zo

Ik maak pentekeningen over de wondere wereld van Natuur en Techniek. Het verrassende van dieren, speelse machines, iets waar ons oog normaal niet op valt. Met zeefdruk maak ik eigenzinnige bedrukkingen op kleding, tassen en zelfgemaakte woonaccessoires. Hierbij werk ik zoveel mogelijk duurzaam, de kleding is Fair-Wear en van bio-katoen.
Website

Gerda Welt

Xandra Storm komt spelen met haar Orgue de Barbarie. Zingt u weer mee met het kleine draaiorgel? Xandra neemt Parijse vrienden mee: zangeres Malène en accordeoniste Fanchon komen rechtstreeks uit Parijs en zullen ook bij het Orgue optreden. Neem plaats op de rode klapstoeltjes. Franser dan dit wordt het niet.
Website

Orgue de Barbarie

"Op mijn achttiende begonnen bij de kunstacademie in Utrecht (HKU). Inmiddels ben ik twintig en doe ik mee aan diverse kunstmarkten en exposities door het hele land. Mijn werk is voornamelijk illustratief en de focus ligt op vogels, mensen en andere beesten, meestal in een absurdistische sfeer. Ik laat me inspireren door Nederlandse kunst en literatuur.

Jochem Witteveen

Moeder en dochter, Annet en Rowena, die vol passie mooie items bij elkaar verzamelen en een mix aanbieden van lieflijk en stoer brocante. De samenwerking en de twee stijlen van brocante maken van het geruite roosje een sterke eenheid; op de kraam een prachtig aanbod en achter de kraam een gezellig team!!

Het Geruite Roosje

Papier ambacht en kunstcentrum Het ambacht papierscheppen staat sinds 2016 op de immaterieel erfgoedlijst. Het team van c-paper demonstreert het ambacht papierscheppen en laat de papierkunst zien tijdens dit evenement naast de verkoop van handgeschept papier. Laat u meenemen in de wereld van het handgeschepte papier en de papierkunst.
Website

C-paper

De Oude Charme is gevestigd in België. Wij verkopen Franse en Engelse brocante. De zoektocht naar de mooiste vondsten vinden zich vooral plaats in Frankrijk. Wij staan geregeld op fairs in Nederland en België. Wij verwelkomen jullie graag bij onze stand bij Vive La France in Hummelo!
Website

De Oude Charme

Nonna’s Brocante & Fashion

Crêperie Vive la Crêpe met een passie voor de Franse cultuur! Vanuit een typisch Bretonse crêpe-van bakt Vive la Crêpe flinterdunne zoete en hartige crêpes volgens Bretons receptuur. Sinds 4 jaar worden ook de heerlijkste Brusselse wafels gebakken als aanvulling op het assortiment.
Website

Vive la Crêpe

De Gouden Karper is startpunt voor verschillende wandelroutes door de bosrijke omgeving. Een kopje koffie voor de wandeling, of een lekkere maaltijd tot besluit? Geniet van de sfeer en de heerlijke gerechten op het terras, in het café of in het restaurant. Of blijf een nachtje slapen! Maak gebruik van een van de interessante arrangementen!
Website

De Gouden Karper

Kunst leidt tot ontmoeting, emotie en persoonlijke verhalen. Het zal verschillen overbruggen, hoop aanwakkeren, blij maken en verdieping geven. Op de kunstmarkt Vive la France deel ik graag met u de schoonheid van de diverse schilderijen. Op de website kunt u een voorproefje doen.
Website

Henk Stemerdink

Obert met Franse slag. Maakt graag een praatje, wil altijd alles weten. Woont al 20 jaar in Nederland, en voelt zich halve Nederlander. Een Franse Kaaskop. Zijn broer, gendarme Gerard, komt zeker ook nog over uit Frankrijk. Om de orde te handhaven.
Website

Ober François

Ellen maakt sieraden en kleine objecten van glas, voornamelijk dmv flamework (het versmelten van glas mbv een brander), maar ook door fusingtechnieken. Na afkoelen kan het glas nabewerkt worden door zagen, boren, slijpen en polijsten. Glas is een geweldig materiaal, het is kleurrijk, het glanst en sprankelt, glas maakt blij!
Website

Glasatelier Helder als Glas

Renate van Gotcha! is altijd op zoek naar nét even anders en áltijd authentiek. Liefde voor spullen met een verhaal, die eigenheid brengen in het interieur en vaak een geweldige originele gespreksstarter zijn.
Website

Gotcha!

......Brocante, c'est l'émotion........ Wij bieden brocante aan voornamelijk te vinden op antiek markten in Frankrijk, België. Onze stijl is vaak "sleets" wat betekent doorleefd. De woonproducten zijn een selectie uit een verscheidenheid van stijlen en periodes. Vrouwelijke boudoirs, charmante speelgoed, prachtige meubels, kerk relieken en meer..
Website

Bon Brocante

Bosscher Houtdraaier

Ankie maakt mensen creatiever, kunstopdrachten, illustraties, ruimtelijke werk, kamers leuker en meer… Ankie is een creatieveling in de breedste zin van het woord, er zitten altijd nieuwe, verrassende ideeën in haar hoofd. Ze zoekt haar inspiratie dichtbij huis. Door anders te kijken heeft het alledaagse iets bijzonders.
Website

Ankie Maakt

Wij Zijn Piet en marie-josé eigenaren van de website Den Terugblik. Met veel plezier gaan wij regelmatig op pad naar Frankrijk om inkopen te doen. Onze passie voor brocante is dan ook vooral sleets en oude verflaagjes, alles blijft in hun authentieke staat. Wij kijken weer met zeer veel plezier uit naar Hummelo en hopen u daar te zien.
Website

Den Terugblik

Alice van Goor is Illustrator bij o.a. Landleven en heeft een heus echt Kinderatelier. Zowel in het Amphion als bij haar thuis in de Kruisbergse bossen alwaar zij ook werkt aan de illustraties voor een kinderboek! Ook tekent zij voor zieke kinderen in verschillende ziekenhuizen. Alice haar werk is veelzijdig, speels en fantasievol.
Website

Alice van Goor

Pas de Deux verkoopt hoofdzakelijk fijne vrouwelijke brocante aangevuld met mooie stoere items. Het zoeken en vinden is onze grootste passie, dat doen we hoofdzakelijk in Frankrijk en België...maar ook soms dichtbij huis vinden we de mooiste items. Anita en Aart. Pas de Deux.

Pas de Deux

Achter de Naam Atelier Líon d'Or Gaat Ingrid Koens schuil. Zij maakt en verkoopt diverse handbeschilderde producten. Glaswerk, kaarsen, houtwerk en ansichtkaarten. Naast deelname aan diverse kunst en ambachtsmarkten geeft zij ook schilderdemonstraties en schilderlessen. Zowel vanuit haar atelier aan huis als op locatie.

Atelier líon d’or

Novakoski is een akoestische duo dat Franse chansons speelt en bestaat uit de Nederlandse gitarist Marco van Koppenhagen en de Franse zangeres Mademoiselle Vague. Het repertoire van Novakoski bestaat uit eigen composities aangevuld met covers van de klassiekers uit de chanson française, o.a. Edith Piaf, Serge Gainsbourg, Georges Brassens.
Website

Novakoski

Wij zijn een orkest van vele markten thuis. Kort na WO2 bleven Amerikaanse zwarte muzikanten hangen in Frankrijk en de Fransen omarmden hun jazzmuziek. De bekendste was Sidney Bechet, een vriend van Armstrong. Ook de Franse chansons met Edith Piaf e.v.a kregen een “toucher de jazz”. Dit laat H&S horen. Bijzonder Frans!
Website

Hot & Sweet

Met veel plezier en passie runnen Marc en Marita hun winkel in Hummelo, voeren zij hun webshop en staan zij veel op mooie Brocante Fairs door heel Nederland. Beiden hebben een grote passie voor Antiek en Frans Brocante en zijn zeer creatief in hun bloemwerk en bloemdecoraties.
Website

Home Sweet Home and Garden

Hallo allemaal wij verkopen nostalgisch keuken emaille Het is uit grootmoederstijd De items van bk een emaillefabriek uit kampen zijn volop aanwezig Wij hebben al heel veel emailleverzamelaars blij gemaakt Tot ziens in Hummelo!

A.Holt Emaille en Blik

Wat begonnen is als hobby is inmiddels uitgegroeid tot een passie voor Brocante en Antiek.. Met mijn man ga ik regelmatig op jacht naar mooie en unieke stukken.. Kom ook eens een bezoekje brengen aan de Oude Kwekerij aan de Bijsterbosweg 6 te Epe waar ik een winkeltje heb!

Minoes Brocante

Naast onze webwinkel hebben wij ook een winkel, gelegen aan de Veneweg 173 in Wanneperveen. Bijna wekelijks zijn wij, Harm-Jan en Marja op pad om weer spulletjes erbij te kunnen krijgen, uit België en Frankrijk. En bij ons staat de koffie klaar. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs.
Website

Brocante Granny Mai

In het Noord Limburgse Maasbree hebben wij een steeds wisselende voorraad sfeervolle, brocante en stoere accessoires, vintage items en gerestylde- en industriële meubelstukken om uw werk- en woonomgeving stijlvol aan te kleden. Ons assortiment laat zich het beste omschrijven als een mix van toen en nu, lief en stoer, doorleefd en authentiek.
Website

Zo Gelukkig

Betaalbare schilderijen en leuke brocante items.
Website

Art Impressions

BOX11

U bent van harte welkom om een broodje “Cuisses de poulet” met zelf gemaakte truffelmayonaise of een heerlijke “Ragout de poulet“ te komen proeven. Natuurlijk hebben we ook vegetarische producten. Beide dagen staan wij tegenover bakkerij Ebbers. Graag tot dan!

Gerrit Kempers

De wijngaardeniers Neeltje en Job Huisman telen in Drempt sinds 2006 op natuurlijk-duurzame wijze druiven. De wijnen worden in eigen wijnkelders gemaakt en gebotteld. Deze eigen, aandachtige productie is een waarborg voor kwaliteit. Bij de boerderij is een proeverij ruimte, een terras en één B&B kamer. Kom gratis proeven tijdens Vive la France.
Website

Wijnboerderij ’t Heekenbroek

Shoofs Brocante

Onder de naam Mullié/Dallinga presenteert het kunstenaarsechtpaar Carla en Ronald zich. Carla maakt voornamelijk collages van papier en foto's. De afmetingen varieren van klein tot groot. Ronald geeft het handgemaakte kunsttijdschrift RUIS uit, dat driemaal per jaar uitkomt. Info: www.ruis.shop en www.mullie-dallinga.nl
Website

Mullié/Dallinga

Passie en hobby maken dat wij met veel liefde en plezier altijd weer op zoek gaan naar mooie items. Graag tot in Hummelo!

Trijntjes Nostalgie

Met veel plezier en “gedreven” passie ga ik graag naar Belgie en Frankrijk om op zoek te gaan naar mooie antieke en brocante items waar mijn hart een slag sneller van slaat. Graag wil ik deze passie met u delen en zie ik u graag bij mijn stand stand bij Vive la France!

House of 1938

Het Loohofje

Hummelsche Hoppa, mooi streekbier uut Hummelo. Sedert 2016 gebrouwen in (schuur)brouwerij De Witte Buizerd. Voortgekomen uit passie voor bier en natuur. Mooie gevarieerde bieren vertellen hun eigen verhaal. Smaak en genot om te delen met een gevoel van blijheid en vrijheid.
Website

Hummelsche Hoppa

Jolie Coeur heeft een ruim repertoire met prachtige chansons, die zij zorgvuldig voor de bezetting hebben geselecteerd en gearrangeerd. Esther Bax (zang/fluit), Hans Dubbeldam (accordeon) en Willem Wijnbelt (contrabas) zijn alle drie gek op Franse muziek en laten dit graag met plezier aan u horen.
Website

Jolie Coeur

Reeds 11 jaar ervaring als gecertificeerd Barista. De evenementen waar ik een graag geziene gast ben zijn, Sportevenementen, wandelevents, muziekevents, brocante fairs, braderien, bhv ontruimingsoefeningen etc,etc. Ik maak een heerlijke Cappuccino, Latte Machiatto, Koffie verkeerd, Espresso, Doppio, Ristretto, Flatt white, Cortado, allen gebaseerd op espressobasis.
Website

Meneer de Koffieboon

Boerewente

Twee vriendinnen, twee passies. De een wat stoerder de ander juist wat lieflijker. Een goede combi om samen op inkoop te gaan en blij dat we samen een kraam delen, zoals nu ook weer. voor iedereen wat wils, van stoer tot lief gebloemd.

Yvonne’s Brocante & Nous Deux

Na 2 jaar verheugen wij ons weer op de brocante markt in Hummelo. Vanaf het begin zijn wij er vol enthousiasme mee begonnen (dank zij Marc en Marita) De teleurstelling was groot voor ons, maar ook voor alle andere deelnemers i.v.m. corona. Maar gelukkig voor iedereen kan het dit jaar weer plaatsvinden. Hopelijk zien wij elkaar vast wel weer in het (zonnige) Hummelo.

Frans en Thea Pouwels

Tante Bella & Tante Jo: “Meid, wat schort eraan?” Tante Bella & Tante Jo heeft een originele ‘schortlist’ met rijke collectie schorten voor mannen, vrouwen en kinderen die graag creatief bezig zijn in de keuken, de tuin of het atelier. De schorten zijn eigen ontwerp en door ons handgemaakt, van ouderwetse kwaliteit en goed wasbaar.
Website

Tante Bella & Tante Jo

" Passion for Antiques, addicted to France " Graag delen wij onze passie met u, verheugen ons wederom op het mooie Hummelo. Tot ziens tijdens Vive la France, Hartelijke groet, Rene en Caatje Middelkoop
Website

Caatje Antiek & Brocante

Mijn naam is Thea Tieland en Ik kijk er weer naar uit om de in Frankrijk gevonden schatten te mogen presenteren op mijn kraam bij Vive la France. Voor mij elk jaar weer het gezellige hoogtepunt in de heerlijke wereld van Brocante. Tot ziens in Hummelo.

De Zinken Lantaarn

Villa Trumpener is de naam van onze oude villa in Zuid-Limburg. Geregeld gaan we op zoek naar originele authentieke spullen in binnen-en buitenland. Alleen de mooiste items gaan mee naar de vele fairs door het land. Graag zien wij jullie dan ook in Hummelo. Caroline en Richard Tilmans.

Villa Trumpener

Brocante en jong antiek in haar eerlijkste vorm Van kleding voor 1900 tot meer hedendaagse brocante voor meer informatie kijk eens op Facebook
Website

T Brocante Sfeertje

Hallo, wij zijn Wil en Yvonne, echte francofielen. Diverse malen per jaar zoeken wij het zuiden op. Op het moment dat we weer huiswaarts keren verlangen we weer naar ons volgend tripje. We stropen dan alle brocante markten af die voorbij komen. We staan daarnaast bijna elke zondag op de wekelijkse antiekmarkt in Tongeren, om het moois, dat we hebben meegebracht, te kunnen verkopen.
Website

Maison Ambiance

Bij La Vie de Famille ben je van harte welkom voor originele en authentieke items met een verleden uit Frankrijk en België. Tot ziens in Hummelo bij La Vie de Famille: wonen van toen, brocante van nu.

La Vie de Famille

Liesbeth Romeijn is Beeldend Kunstenaar en portrettist. Sinds 2018 woont en ze in de Achterhoek. Tijdens Vive La France schildert ze ter plekke een portret in olieverf, zo kan je meekijken hoe een schilderij tot stand komt. Zij werkt ook in opdracht. Kijk voor meer informatie op haar website.
Website

Liesbeth Romeijn

Mariska Veer geeft workshops Edelsmeden in ‘de Gruitpoort’ (Amphion Cultuurbedrijf) Doetinchem. Maar speciaal voor Vive-la-France neemt ze een deel van haar gereedschap mee zodat ze een mini workshop Impress Art kan geven. Leef je uit met hamer en slagletters. Op avontuur naar een eigengemaakt sieraad of sleutelhanger.
Website

Mariska Veer

Mijn naam is Marion van der Vliet. Van mijn hobby en passie, heb ik mijn werk gemaakt en ben eigenaresse van Brocant'elle De zoektocht naar de mooiste vondsten en schatten in Frankrijk doe ik met volle overgave. Juist dat zoeken waar mensen naar verlangen en van genieten, dat wekt mijn enthousiasme.
Website

Brocant’elle

In Jet's beelden spreekt liefde voor de natuur. Brons en keramiek, gedetailleerd met een humoristische inslag. Vormgegeven met haar handen, het blijft haar verwonderen.
Website

Beelden van Jet

Al jaren mijn passie .. vintage en antieke kleding! Komt u langs mijn kraam en laat u betoveren door prachtige kleding uit vervlogen tijden! Hélène van Baren
Website

Vintage Pearls

Via onze webshop www.serviesenbrocante.nl verkopen we veel Franse en Belgische artikelen. Daarnaast vinden we het erg leuk om 1 a 2 keer per jaar ons gezicht te laten zien op een fair en jullie te ontmoeten.
Website

Servies en Brocante

THUUS heeft een unieke verzameling van brocante en stoere woonaccessoires en kleine meubelen voor binnen en buiten. De vondsten uit binnen- en buitenland zijn landelijk, stoer, brocante of industrieel. THUUS staat op brocantemarkten- en fairs, dus houd onze facebookpagina in de gaten en we zien je graag !

Thuus

Mijn hobby is inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan een hobby. Tegenwoordig ben ik zomers te vinden op diverse kunstmarkten door heel Nederland. Het liefst schilder ik echter portretten van mensen en dieren. In mijn collectie zult u vooral realistische schilderijen en beelden tegenkomen. De technieken en vaardigheden die ik gebruik zijn volledig zelf ontwikkeld en verfijnd.
Website

Agnes ter stege – Keizer

Naast mijn beroep als buschauffeur ben ik altijd al gefascineerd door orgel. In 1988 heb ik een huispijporgel gemaakt en enkele jaren geleden heb ik het blauwe draaiorgeltje gemaakt waarmee ik voor het eerst optrad tijdens Vive La France, nu 6 jaar geleden. Heb daarna nog een iets groter draaiorgel gemaakt waarmee ik vorig jaar in Hummelo mee speelde.

Klaas Haaijema

Janny’s Brocante, gevestigd in Almere alwaar wij overigens geen fysieke winkel hebben maar uitsluitend te vinden zijn op internet en de mooiste fairs door het hele land. Wij staan bekend om onze brocante meubeltjes en het vele kleingoed uit lang vervlogen tijden. Bezoek onze website waar wij te vinden zijn.
Website

Janny’s Brocante

ons winkeltje heet Nuzzelspul. Dat is het Gronings woord voor nestmateriaal. Wij zijn Ko en Janneke Boer en houden erg van brocante struinen in Nederland, België en Frankrijk. Samen restaureren wij Franse kroonluchters. Wij hebben erg veel zin in de fair in Hummelo.

Nuzzelspul

Gobelin kussens handgemaakt van authentieke borduurwerken met passie voor kleur stijl en vorm bewerkt tot eigentijdse woondecoraties. Oud en nieuw. Hergebruik en kunst. Met vriendelijke groet, Annelies van de Riet
Website

Atelier Yoannah

Een bijzonder dagje uit met vrienden, familie of je collega’s? Of zoek je ‘n uniek en origineel cadeau? Reserveer bij Duckstoer een authentieke Citroën 2CV6, beter bekend als ‘de lelijke eend’ en je gaat een heerlijke dag beleven! Het nostalgische rijgedrag, de soepele vering en het unieke schakelen dwingen je tot onthaasten.
Website

Duckstoer Eendenverhuur

De sieraden van Sharon Wiemelink reflecteren haar fascinatie voor eeuwenoude, door de mens gemaakte objecten die verloren zijn geraakt in de tijd. Ze vormen voor haar in een mysterieuze bron van opwinding en inspiratie. Uit belang voor een gezonde toekomst voor mens en planeet werkt Sharon met Fairmined goud en zilver.
Website

Armoise

Wij zijn Sisca en Martin van Brocante The Old Days. Het is al vele jaren onze passie om voor u mooie en leuke items te vinden. Zoals in Frankrijk, Belgie maar ook in Nederland. Wij verheugen ons om u te ontmoeten in het mooie Hummelo tijdens Vive la France!

The old Days

Brocante die wij met veel plezier en inspanning voor u uitzoeken op markten in o.a. Frankrijk en België. Brocante met een industriële twist of uitstraling. Graag zien en helpen wij u op de Vive La France fair. Tot ziens in Hummelo!
Website

Mon en Me

''Fauquemont Brocante'' vertaald; Valkenburg aan de Geul het pittoreske plaatsje waar we gevestigd zijn. Wij, Roger en Bjorn timmeren al vele jaren aan de weg als brocanteurs en zijn elke zondag te vinden op de markt van Tongeren in België, verder is onze showroom thuis op afspraak te bezoeken.
Website

Fauquemont Brocante

Volvelds is een plukkerij & makerij op Landgoed Keppel. Hier maken wij, Edward en Marieke, gedroogde vleeswaren met goed gefokt vlees uit de Achterhoek en zoveel mogelijk ingrediënten van eigen land. Denk aan pâté zoals je hem alleen in Frankrijk proeft of Jambon Sec die smelt op de tong. Proef het zelf!

Volvelds

Saar’s Brocante staat voor stoer en landelijke brocante zoals werkbanken, zink, luiken, grespotten, kastjes, tafeltjes, gistflessen, kerkbanken, Frans aardewerk en nog veel meer. We gaan voor goede kwaliteit en zoveel mogelijk in de originele staat en verf. We hebben ook een winkel in De Bosrand Brocante in Soest.
Website

Saar’s Brocante

Michelle van Leussen

Brocante – Boeken – Verlichting Onze winkel staat vol met brocante uit (groot)moeders tijd; kleinmeubelen, emaille, serviesgoed, beelden, lampen, boeken, kortom teveel om op te noemen. Specialiteit is de nostalgische verlichting. Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen in Gaanderen, of bezoek onze stand tijdens Vive la France.
Website

Second Life

Wij houden van rozen, pastelkleuren, tuinen, antiek en brocante en nostalgie. Onze stijl is te omschrijven als ‘romantisch brocante’. Kijk op onze website voor onze open dagen of boek een overnachting in onze B&B! Bent u benieuwd naar de waarde van een object? Kom dan langs of neem contact op voor een gratis taxatie/waarde bepaling.
Website

De Meesterbloem

De passie van 'n Old brocante is stoere landelijke brocante. Unieke exemplaren uit Frankrijk, België en Nederland. Wij zijn te vinden in Galerie "de Kunstenmakerieje" in Haarlo en uiteraard in Hummelo bij Vive la France. Tot dan!

’n Old brocante

Rockanje aan Zee Brocante

Handgemaakte plaids en kussens. Gemaakt van exclusieve Stoffen, o.a ook katoen en linnen. Daarbij klein brocante van gietijzer, hout, aardewerk.(vazen en kruiken)

Nathalie brocante

Bij ons kunt u in onze sfeervol ingerichte Achterhoekse Boerderijwinkel terecht voor een uitgebreid assortiment aardappelrassen,groente, fruit en streekproducten -pakketten van eigen bodem. We zijn in de wijde omgeving bekend om onze puur en (h)eerlijk vers geperst appelsap: puur sap zonder enige toevoegingen.
Website

De Kruisbrink

Mijn liefde voor brocante en antiek komt uit een ver verleden Als kind ben ik daar mee opgegroeid, ik heb veel gezien van mijn grote voorbeeld, maar pas sinds ruim 10 jaar ben ik er mee verder gegaan. Eerst met een winkel aan huis, maar sinds kort is mijn winkel verhuisd naar Gouda.
Website

Het Dorpshuisje

Ons hart gaat sneller kloppen van echte brocante, zo origineel mogelijk. Stukken met een verhaal. Liefst Frans uit de periode 1850-1900. Onze verzameling is heel divers, dat gaat van antieke poppen, Victoriaanse kleding tot Heilige beelden, etc. We houden van rustige eierschaaltinten, soms afgewisseld met een pastel. We proberen steeds mooie unieke items te scoren.

Konkelientje’s Brocante

Handgemaakte geurzakjes en nostalgische bordjes met brocante en nostalgische afbeeldingen aangevuld met artikelen in de sfeer van toen.

De Geur van Nostalgie

Ik ben Els van der Linden (Bon Prix), altijd op zoek naar mooie en bijzondere items, vnl. uit Frankrijk. Ook dit voorjaar is dat weer gelukt en komen we met veel plezier naar de meest bijzondere Brocantefair van het jaar. Graag tot ziens in het sfeervolle Hummelo.

Bon Prix

Ik heb een ruim assortiment in Brocante, origineel of soms met beetje krijtverf. Romantisch maar ook vintage en stoer. Struinen op markten in Frankrijk is een passie waar ik nooit genoeg van heb. De mooiste vondsten nemen we mee naar Vive La France.
Website

Bries en Bloei

Het tijdschrift Liefde voor Brocante is hét toonaangevende tijdschrift voor liefhebbers van brocante. Boordevol prachtige binnenkijkers om bij weg te dromen, achtergrondverhalen, bijzondere verzamelingen, columns en nog veel meer over alles wat brocante te bieden heeft. Een magazine dat u simpelweg niet mag missen als u houdt van deze woonstijl.
Website

Liefde voor brocante

Michel Refutin, virtuose de l'accordéon, et Malène, chanteuse, semblent sortis d'un film des années 30! Celui de l'ancien paris, où Piaf chantait dans les rues et où Maurice Chevalier incarnait le Titi parigot. Ils vous feront chanter avec eux les grands moments de la chanson française, et retrouver l'atmosphère du vrai Paname .
Website

Malène et Michel

Deze schoentjes zijn een gadget op mijn kraam, ze zijn bij mij te koop maar ook als pakket om zelf in elkaar te zetten. De tassen op mijn kraam ontwerp en maak ik zelf, ze zijn uniek, dit om mensen het gevoel te geven een bijzondere tas te bezitten.
Website

Carla’s leather bag shop

Natuurlijke, ambachtelijke zepen uit Frankrijk en Duitsland, zoals de welbekende Marseille zeep. Ook verkopen we lekker geurende zepen en badproducten uit eigen atelier. Alle zepen zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en zijn extra hydraterend. Te gebruiken als douchezeep, als shampoo en als handzeep. Natuurlijk – Plasticvrij - Biologisch
Website

Lots of Soap

De Preinerei is een wijnbar met wijnen van het kleine wijnhuis Preiner uit Apetlon, Oostenrijk. Alle wijnen zijn open en hebben dezelfde prijs, wij willen namelijk dat smaak jouw keus bepaalt en niet iets anders. Wees welkom, proef en geniet want we moeten het leuk maken, samen.
Website

De Preinerei

Een Poolse kunstenares die woont en werkt sinds 1983 in Nederland. In Amsterdam volgde zij de Wackers Academie en nu Academie voor Realistische Kunst in Deventer. Haar schilderijen hebben een sterke poëtische toon. Haar werken zijn in het bezit van privé collecties in Nederland, Polen, België en Engeland.
Website

MiraArt

Maison Lomont Brocante Naast brocanteur ben ik ook eigenaresse van een B&B in Frankrijk. Door deze unieke combinatie zit ik dicht bij de bron om voor u originele franse brocante te vinden in een voornamelijk stoere landelijke stijl.
Website

Maison Lomont Brocante