13 & 14 juli 2024 - Entree €6,50 online €7,50 aan de kassa

Hoofdsponsoren

Overige sponsoren

Sponsoren Vive la France 2024

Voor de 10e keer is het centrum van Hummelo in het tweede weekeinde van juli een stukje Frankrijk in Nederland. In korte tijd heeft Vive la France naam gemaakt als een bijzonder evenement met een veelzijdig programma, waarin de brocante-markt een bijzondere plaats inneemt.

 

Vive-la-France is in enkele jaren tijds uitgegroeid tot een cultureel-toeristisch evenement dat ook zakelijk gezien interessante mogelijkheden biedt. Met diverse mogelijkheden voor sponsoring en adverteren kunt u uw naam aan het evenement verbinden.

 

Een groot evenement als Vive la France vraagt uiteraard om de nodige financiële middelen. Voor een goede organisatie, de noodzakelijke voorzieningen en gerichte publiciteit, alsook om de kwaliteit van het programma-aanbod te handhaven en te vernieuwen. Wij investeren met name in het contracteren van muziek- en theateracts die qua sfeer en beleving goed passen in het geheel en bij het publiek zullen aanslaan. De verwachting is dat het evenement dit jaar weer veel bezoekers zal trekken. Daarmee doet Hummelo niet alleen dit specifieke weekend van zich spreken. Het dorp en de mooie omgeving nodigen uit om nog eens terug te komen en de Achterhoek in al haar veelzijdigheid van natuur en cultuur verder te ontdekken.

 

Wij brengen dit cultureel toeristische initiatief graag onder uw aandacht omdat het ook zakelijk gezien interessante mogelijkheden biedt. Door de naam van uw onderneming op een aantrekkelijke manier aan dit evenement te verbinden, geeft u bekendheid aan uw bedrijf en activiteiten en onderstreept u tevens uw betrokkenheid met onze lokale gemeenschap.

 

Hierboven een overzicht van de sponsoren van 2024.