9 & 10 juli 2022 - Entree €5,-

Overnachten

Hummeloërs zijn trots op hun dorp en op de geschiedenis daarvan. De schitterende omgeving – het zogenoemde coulisselandschap met akkers, weiden, houtwallen, bossen, landgoederen, oude rivierduinen, afgewisseld met de weidsheid van de Oude IJssel – is voor hen iets vanzelfsprekends.

 

Voor bezoekers en toeristen is dit vooruitgeschoven stukje Achterhoek vaak een ontdekking. Wandelaars en fietsers waarderen de rust en de ruimte die hier te vinden is. Maar er is meer dat een bezoek de moeite waard maakt. Opmerkelijke culturele, toeristische en sportevenementen, zoals de Kunstwandelroute, de Kunst10daagse, de Keppelrun, Vive la France en Mañana Mañana, krijgen landelijk steeds meer bekendheid. Het zijn publiekstrekkers die absoluut niet ten koste gaan van de natuur of het authentieke karakter van de streek.

 

Kortom, Vive la France biedt bezoekers een unieke kans om Hummelo en omgeving te beleven en te leren kennen. Voor een overnachting of meerdaags verblijf zijn hier volop mogelijkheden. Van een hotel tot bed & breakfast en van kamperen tot een vakantiehuisje.

Een nachtje of weekend overblijven?

De Gouden Karper

Hotel de Gouden Karper

Dorpsstraat 9
6999 AA Hummelo

 

0314 – 38 12 14
welkom@degoudenkarperhummelo.nl
www.degoudenkarperhummelo.nl

Hotel Restaurant Ruimzicht

Hotel Restaurant Ruimzicht

Kilderseweg 19

7038 EH Zeddam

 

0314 – 651941

www.ruimzicht.com

info@ruimzicht.com