13 & 14 juli 2024 - Entree €6,50 online €7,50 aan de kassa

Horeca en streekproducten

Zittend op een karakteristiek Frans terrasstoeltje, onder een blauw- of roodgestreepte parasol, genieten van een een drankje en kijken naar de mensen die voorbij komen. Er zijn bezoekers van Vive la France die dat lang vol kunnen houden. De horeca-ondernemers zorgen elk jaar weer voor een fijne kaart voor fair-gasten. Onderweg zijn er stands met uiteenlopende (streek)lekkernijen, van crêpes, jams en mooie bakkersproducten tot streekwijnen en verrassende lekkernijen van de fruit- en groenteboer.

 

Download hier de plattegrond.

 

BESTEL VAST JE ENTREE TICKETS,

EN PARKEERKAART

VIA ONDERSTAANDE QR CODE

Uiteraard zijn deze tickets ook ter plaatse verkrijgbaar.

€ 6,50 online, € 7,50 aan de kassa

Overzicht deelnemers

Klik op een foto voor meer informatie
U bent van harte welkom om een broodje “Cuisses de poulet” met zelf gemaakte truffelmayonaise of een heerlijke “Ragout de poulet“ te komen proeven. Natuurlijk hebben we ook vegetarische producten. Beide dagen staan wij tegenover bakkerij Ebbers. Graag tot dan!

Hummellekker

Ook dit jaar is familie bedrijf Vishandel Jan van de Krent Zutphen weer aanwezig op de Vive La France. Oesters, belegde broodjes, en plankjes maken wij dit jaar weer met veel liefde klaar. Uiteraard met een goed glas wijn. Dit jaar staan wij voor bakkerij Ebbers. Au Revoir !
Website

Dutch Canadian Food Line

Volvelds is een plukkerij & makerij op Landgoed Keppel. Hier maken wij, Edward en Marieke, gedroogde vleeswaren met goed gefokt vlees uit de Achterhoek en zoveel mogelijk ingrediënten van eigen land. Denk aan pâté zoals je hem alleen in Frankrijk proeft of Jambon Sec die smelt op de tong. Proef het zelf!

Volvelds

De Preinerei is een wijnbar met wijnen van het kleine wijnhuis Preiner uit Apetlon, Oostenrijk. Alle wijnen zijn open en hebben dezelfde prijs, wij willen namelijk dat smaak jouw keus bepaalt en niet iets anders. Wees welkom, proef en geniet want we moeten het leuk maken, samen.
Website

De Preinerei

Reeds 11 jaar ervaring als gecertificeerd Barista. De evenementen waar ik een graag geziene gast ben zijn, Sportevenementen, wandelevents, muziekevents, brocante fairs, braderien, bhv ontruimingsoefeningen etc,etc. Ik maak een heerlijke Cappuccino, Latte Machiatto, Koffie verkeerd, Espresso, Doppio, Ristretto, Flatt white, Cortado, allen gebaseerd op espressobasis.
Website

Meneer de Koffieboon

Hummelsche Hoppa, mooi streekbier uut Hummelo. Sedert 2016 gebrouwen in (schuur)brouwerij De Witte Buizerd. Voortgekomen uit passie voor bier en natuur. Mooie gevarieerde bieren vertellen hun eigen verhaal. Smaak en genot om te delen met een gevoel van blijheid en vrijheid.
Website

Hummelsche Hoppa

Wij maken Homemade English Pie, waar mogelijk met streekproducten van de Veluwe. U kunt onze Pie thuis warm maken, en met een soepje of lekkere salade heeft u eerlijke maaltijd. Verder kunt u onze Pie thuis nog tot 3 maanden invriezen. En tijdens Vive La France hebben wij de Pie’s ook warm om meteen te smullen.
Website

Prince Pie

De Gouden Karper is startpunt voor verschillende wandelroutes door de bosrijke omgeving. Een kopje koffie voor de wandeling, of een lekkere maaltijd tot besluit? Geniet van de sfeer en de heerlijke gerechten op het terras, in het café of in het restaurant. Of blijf een nachtje slapen! Maak gebruik van een van de interessante arrangementen!
Website

De Gouden Karper

Even terug in de tijd. Beleef de sfeer van vroeger op een unieke plek aan de Dorpsstraat, op nummer 10, in Hummelo, bij souvenir- en cadeauwinkel HUYS 1810. De winkel bevindt zich in een Rijksmonument uit 1810, met een originele bedstee, schouw en estriken vloer, gelegd in zand. Stap gerust FF bij ons binnen….. Volg ons op Instagram en Facebook.
Website

Huys 1810

Ambachtelijk Handgemaakte Noga, in heel veel smaken o.a. Noten, Kaneel bij een glas thee, de heerlijke Bitterkoekjes, de Chocolade puur de mokka, lekker bij de koffie De Pistache, fruit Noga Blauwe Bes en de Cranberry allemaal heel lekker.

Ouderwets & Lekker

Spar Hummelo

Café-zaal-terras “FF naar Steef” aan het evenementenplein in Hummelo is al jaren het ontmoetingspunt voor dorpsbewoners en toeristen. Ons gezellige café met terras en fraaie feestzaal staan centraal bij vele activiteiten die in Hummelo plaatsvinden. Graag tot ziens bij “FF naar Steef”, Steef & Martine
Website

FF naar Steef

Crêperie Vive la Crêpe met een passie voor de Franse cultuur! Vanuit een typisch Bretonse crêpe-van bakt Vive la Crêpe flinterdunne zoete en hartige crêpes volgens Bretons receptuur. Sinds 4 jaar worden ook de heerlijkste Brusselse wafels gebakken als aanvulling op het assortiment.
Website

Vive la Crêpe

Een bijzonder dagje uit met vrienden, familie of je collega’s? Of zoek je ‘n uniek en origineel cadeau? Reserveer bij Duckstoer een authentieke Citroën 2CV6, beter bekend als ‘de lelijke eend’ en je gaat een heerlijke dag beleven! Het nostalgische rijgedrag, de soepele vering en het unieke schakelen dwingen je tot onthaasten.
Website

Duckstoer Eendenverhuur

Bij ons kunt u in onze sfeervol ingerichte Achterhoekse Boerderijwinkel terecht voor een uitgebreid assortiment aardappelrassen,groente, fruit en streekproducten -pakketten van eigen bodem. We zijn in de wijde omgeving bekend om onze puur en (h)eerlijk vers geperst appelsap: puur sap zonder enige toevoegingen.
Website

De Kruisbrink