Zaterdag 29 & zondag 30 juni 2019 - Entree €3,50

Horeca en streekproducten

Zittend op een karakteristiek Frans terrasstoeltje, onder een blauw- of roodgestreepte parasol, genieten van een een drankje en kijken naar de mensen die voorbij komen. Er zijn bezoekers van Vive la France die dat lang vol kunnen houden. De horeca-ondernemers zorgen elk jaar weer voor een fijne kaart voor fair-gasten. Onderweg zijn er stands met uiteenlopende (streek)lekkernijen, van crêpes, jams en mooie bakkersproducten tot streekwijnen en verrassende lekkernijen van de fruit- en groenteboer.

Overzicht deelnemers

Klik op een foto voor meer informatie
Ambachtelijk handgemaakte Noga. De Noga word gemaakt in Nederland naar Frans recept met o.a. de volgende bestanddelen: eiwit, honing, suiker en heel veel verschillende noten. Wij hebben grote plakken en kleine plakken in diversen smaken.

Ouderwets & Lekker

Vlakbij Kasteel Keppel maakt Zuster Evie de mooiste cadeautjes/foodgifts in flessen. Dit zijn brood-en muffinmixen, chocolademousse en melk, appelmoes, geboorteflikken, soep, thee en nog veel meer. Deze worden op ambachtelijke wijze gemaakt met de mooiste ingrediënten. (o.a. Belgische chocolade) Ook verkoopt ze de leukste streekproducten.
Website

Zuster Evie

Venhorstplant bestaat uit een boomkwekerij en een plantencentrum voor de particuliere klant. Op de kwekerij worden zowel planten in de volle grond als in pot geteeld. Ook heeft Venhorstplant een afhaalcentrum/groothandel voor de professionele groenverbruiker. Op het afhaalcentrum en het plantencentrum is jaarrond een zeer uitgebreid assortiment tuinplanten te vinden.
Website

Venhorstplant

Spar Hummelo

Cedric’s poffertjes is een ambachtelijke poffertjeskraam. Als klein jongetje had deze foodtrucker al een grote liefde voor poffertjes. Na de hotelschool durfde hij op z’n 19e de stap te maken. Het begin van Cedric’s poffertjes was een feit. Nu, 10 jaar later doet hij nog steeds waar hij goed in is – naast het eten ervan– het bakken van poffertjes!
Website

Cedric’s poffertjes

De dieren op Biologische Boerderij 'De Pasop' krijgen ruimte om te leven, zoveel mogelijk weidegang voor koeien en buitenuitloop voor varkens. De voeding bestaat uit verse of ingekuilde gras-klaver en kruidenrijk hooi aangevuld met gemengde granen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de zuivel en het vlees een volle rijke smaak hebben.
Website

Biologische Boerderij De Pasop

Café-zaal-terras “FF naar Steef” aan het evenementenplein in Hummelo is al jaren het ontmoetingspunt voor dorpsbewoners en toeristen. Ons gezellige café met terras en fraaie feestzaal staan centraal bij vele activiteiten die in Hummelo plaatsvinden. Graag tot ziens bij “FF naar Steef”, Steef & Martine
Website

FF naar Steef

De wijngaardeniers Neeltje en Job Huisman telen in Drempt sinds 2006 op natuurlijk-duurzame wijze druiven. De wijnen worden in eigen wijnkelders gemaakt en gebotteld. Deze eigen, aandachtige productie is een waarborg voor kwaliteit. Bij de boerderij is een proeverij ruimte, een terras en één B&B kamer. Kom gratis proeven tijdens Vive la France.
Website

Wijnboerderij ’t Heekenbroek

Natuurlijke bakmixen in een originele verpakking, ideaal om cadeau te geven of om jezelf eens te verwennen! Gemaakt volgens eigen recept, met pure en eerlijke ingrediënten. Kom proeven van o.a. ons heerlijke kaneel-rozijnen brood en onze lekkere cake-mixen!
Website

De Kookmuts

Crêperie Vive la Crêpe met een passie voor de Franse cultuur! Vanuit een typisch Bretonse crêpe-van bakt Vive la Crêpe flinterdunne zoete en hartige crêpes volgens Bretons receptuur. Sinds 4 jaar worden ook de heerlijkste Brusselse wafels gebakken als aanvulling op het assortiment.
Website

Vive la Crêpe

Patisserie en meer, Ambachtelijk van Oma. Genieten, gewoon lekker genieten,dat is wat ik wil bereiken, een rust momentje met iets lekkers. ELMADE bereidt alles zelf, werkt het liefst met biologische producten, maar als dat niet lukt dan zijn de ingrediënten in ieder geval natuurlijk of van lokale afkomst.
Website

Elmade

Een bijzonder dagje uit met vrienden, familie of je collega’s? Of zoek je ‘n uniek en origineel cadeau? Reserveer bij Duckstoer een authentieke Citroën 2CV6, beter bekend als ‘de lelijke eend’ en je gaat een heerlijke dag beleven! Het nostalgische rijgedrag, de soepele vering en het unieke schakelen dwingen je tot onthaasten.
Website

Duckstoer Eendenverhuur

Bij ons kunt u in onze sfeervol ingerichte Achterhoekse Boerderijwinkel terecht voor een uitgebreid assortiment aardappelrassen,groente, fruit en streekproducten -pakketten van eigen bodem. We zijn in de wijde omgeving bekend om onze puur en (h)eerlijk vers geperst appelsap: puur sap zonder enige toevoegingen.
Website

De Kruisbrink