Zaterdag 29 & zondag 30 juni 2019 - Entree €3,50

Table d’hôte

Op donderdag 5 juli luiden wij het Franse weekend in met een typisch Frans Gebruik; Table d’Hôte! Tijdens deze avond wordt er een vast menu geserveerd aan lange tafels door de Dorpsstraat van ons mooie dorp.

Het diner wordt verzorgd door Hotel Café Restaurant De Gouden Karper en de drankjes door Café zaal FF naar Steef, een unieke samenwerking! bij slecht weer wordt het diner gehouden bij De Gouden Karper en verzorgt Steef daar de drankjes!

3- gangenmenu € 57,50 p.p. inclusief drankjes

Combinate Diner en Film € 61,50 p.p.

Reserveren via FF naar Steef: info@ffnaarsteef.nl

Reserveren via De Gouden Karper:  welkom@degoudenkarperhummelo.nl

Vol=Vol

Inloop vanaf 18.30 uur – aanvang 19.00 uur.

Einde diner 22.00 uur

Franse open lucht film, Le Sens de la Fête

Le cinq juillet 2018 Dorpshuis Hummelo vous présente: de Franse komedie, van de makers van de bioscoophit IntouchablesLe Sens de la Fête (C’est la Vie in de Engelse versie). De film wordt vertoond in een prachtige setting, mooi beschut achter de kerk en het dorpshuis, onder de lindebomen.

Max is al meer dan dertig jaar traiteur. Hij heeft al honderden feesten georganiseerd. De kers op de taart is de bruiloft van Pierre en Héléna in een prachtig zeventiende-eeuws kasteel. Zoals gewoonlijk heeft hij alles tot in de puntjes georganiseerd, maar dan lijkt een reeks onvoorziene omstandigheden ervoor te zorgen dat het feest in chaos en mineur eindigt. Max en zijn teamleden doen er achter de schermen alles aan om de droombruiloft te doen slagen. Hilarant!

Bekijk hier de trailer

Neem uw eigen stoeltje / kussen / dekentje mee en kom samen genieten!

Entree: € 5,-

Reserveren: bestellen@dorpshuishummelo.nl