11 & 12 juli 2020 - Entree €3,50

Table d’hôte / Franse film

Op donderdag 27 juni luiden wij het Franse weekend in met een typisch Frans Gebruik; Table d’Hôte! Tijdens deze avond wordt er een vast menu geserveerd aan lange tafels achter Hotel-Restaurant-Cafe de Gouden Karper. Uiteraard tijdens het diner zal er gezorgd worden voor een Frans muziekje om alvast in de stemming te komen voor het weekend.

Het diner wordt verzorgd door Hotel Café Restaurant De Gouden Karper en de drankjes door Café zaal FF naar Steef, een unieke samenwerking! bij slecht weer wordt het diner binnen gehouden bij De Gouden Karper en verzorgt Steef daar de drankjes!

2- gangenmenu bestaand uit een hoofdgerecht en een dessert € 22,50 p.p. kinderen tot 12 jaar € 15,- p.p. exclusief drankjes

Reserveren via FF naar Steef: info@ffnaarsteef.nl

Reserveren via De Gouden Karper:  welkom@degoudenkarperhummelo.nl

Vol=Vol

Inloop vanaf 18.30 uur – aanvang 19.00 uur.

Einde diner 22.00 uur

Franse open lucht film,

Op donderdagavond 27 juni, aan de vooravond van Vive la France, kunt u bij Dorpshuis de Ruimte genieten van een prachtige film in de buitenlucht. Na de Table d’hôte (rond de klok van 10) kunt u uw stoeltje meenemen en een plekje zoeken onder de linden, achter de kerk en het dorpshuis. Ook als u niet hebt meegegeten bent u natuurlijk meer dan welkom om deze film te komen bekijken. Want we hebben een pareltje van een film geprogrammeerd.

 

‘Visages, villages’

Deze atypische film ontstond uit een ontmoeting tussen regisseuse Agnès Varda en fotograaf JR, en berust op een simpel maar efficiënt principe: andere mensen ontmoeten. Het resultaat is een reis met duizend-en-een verhalen, vol goed humeur en vrijgevigheid. De perfecte zomerfilm dus! ‘Visages, villages’ is een film uit 2017 en won de prijs voor beste documentaire op het filmfestival in Cannes.

 

Avontuurlijke docu-roadmovie

Een bijna uitgestorven mijnwerkersstraatje, een geitenmelkerij en een van een klif gevallen bunker zijn slechts enkele van de bijzondere locaties die fotograffiti-kunstenaar JR en nouvelle vague-coryfee Agnès Varda bezoeken in hun avontuurlijke docu-roadmovie door Frankrijk, die eindigt op de stoep bij Godard. Hij 33, zij 88, brengen verleden en heden samen met portrettengalerijen in de openlucht als ode aan de fotografie, het toeval en het kunstzinnige oog. Wat dood was herleeft miraculeus in een speelse dialoog tussen kunstenaar, model en toeschouwer: poëtisch, ontroerend, en deksels amusant.

 

2017, 90 minuten

 

Kijk hier voor de Trailer!

Neem uw eigen stoeltje / kussen / dekentje mee en kom samen genieten!

Entree: € 5,-

Reserveren: bestellen@dorpshuishummelo.nl of haal ze bij de Spar in Hummelo.